Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele din WTA o pun la colț pe Maria Șarapova: Știm că e o trișoare! Halep o rupe pe rusoiacă

halep

"Maria Șarapova este o trișoare", este reactia comuna a jucatoarelor din circuitul WTA. Cea mai vocala a a fost Kristina Mladenovic, care a povestit reactia jucatoarelor de tenis din circuitul WTA in fata vestii ca Maria Șarapova s-a dopat.

"Toate jucatoarele o nume o trisoare. E bine ca a iesit la lumina. Eu, daca iau o aspirina, ma gandesc de 10 ori daca e bine. Ea de 10 ani lua un drog serios. S-a jucat cu regulile. Este dezamagitor. Nu imi place mentalitatea de a fi cel mai bun jucandu-ma cu regulile. Se poate juca acum cu cuvintele, sa isi gaseasca un avocat bun, sa explice situatia, dar a gresit. Nu are nicio scuza. Nu a fost niciodata placuta, o respect pentru cariera ei, dar nu a fost niciodata politicoasa, sa fim sinceri.", a declarat Mladenovic pentru Le Parisien.

Citește și: SCANDALUL anului în muzică: Cristi Minculescu și Dan Bittman au plagiat / VIDEO

Intrebata despre acest subiect, Simona Halep a spus: "Nu am vorbit cu ea pana acum, nu vad niciun motiv sa vorbesc cu ea in momentul asta", a spus Halep, potrivit Guardian.

In urma cu cateva luni, intr-un interviu la TVR, Simona Halep a fost intrebata cum vede acest subiect al dopingului in tenis.

"E o intrebare dificila, fiindca nu avem de unde sa stim. Sunt sportivi care ma uimesc fizic. Sunt sportivi care alearga foarte, foarte mult. Eu sunt acolo, in centrul lor, si ma uit la mine: alerg doua, trei ore, dar mai mult nu pot, iar alții pot sa alerge si cinci sau sase ore, ceea ce mi se pare foarte mult. Dar poate au muncit mult mai mult ca mine si poate au ajuns in mod natural sa faca acest efort"

Citește și: O femeie din 3 se uită la filme porno cel puțin săptămânal: Ce preferințe au în materie de sex

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.