Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Venus Williams a rămas ȘOCATĂ când a aflat data la care Simona Halep a ajuns lider mondial

Venus Williams a pierdut primul meci de la Turneul Campioanelor, unde Simona Halep este principala favorită a competiţiei. Americanca a fost învinsă de Karolina Pliskova, în deschiderea turneului din Singapore. Fostul lider mondial s-a arătat surprinsă atunci când a fost întrebată de Simona Halep.

"E prima oară când ajunge numărul 1 mondial? Habar nu aveam, credeam că era de mult lider. Bravo ei! A jucat foarte bine la un nivel înalt şi probabil de aia aveam impresia că oricum era numărul 1. E fantastic, bravo ei", a declarat pentru Digi Sport americanca în vârstă de 37 de ani.

Citește și: Situație fără precedent în România: Motivul aberant pentru care statul a lăsat fără pensie de handicap o femeie ce suferea de scleroză multiplă

Williams e convins că românca va avea o misiune extrem de dificilă cu sora sa, Serena, atunci când aceasta va reveni în competiţii.

"Serena este o campioană, aşa că îmi imaginez că îşi va respecta statutul când va reveni şi va câştiga turnee. Sunt sigură că şi ea are aceleaşi aşteptări", a mai spus jucătoarea care a câştigat Turneul Campioanelor în 2008.

Simona Halep debutează azi, la Turneul Campioanelor, de la ora 14.30, cu Caroline Garcia, meci transmis, în direct, în format LIVE TEXT, de STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.