Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdict dur pentru PSD: Este un haos politico-penal

psd

PSD se confruntă cu un adevărat cutremur politic şi penal, în urma scandalurilor de corupţie din ultima perioadă  declară   europarlamentarul PMP, Cristian Preda. Pe de altă parte, el acuză Partidul Social Democrat că oferă "mită electorală".

În opinia lui Cristian Preda, "se pare că avem de-a face cu un cutremur penal şi politic în PSD. Asta înseamnă seria de acţiuni ale justiţiei, care vizează oameni foarte importanţi din Partidul Social Democrat. Asta înseamnă pe de altă parte mişcări foarte haotice la nivelul formaţiunii despre care discutăm. Aş aminti, de pildă, că în ziua în care Viorel Hrebenciuc, acuzat de justiţie pentru lucruri foarte grave, anunţa că pleacă din Parlament, PSD a primit-o în partid pe Monica Ridzi, condamnată deja pentru fapte de corupţie. În ziua următoare, Sebastian Ghiţă a fost suspendat din funcţie, dar la 24 de ore a anunţat că va face tandem la şefia PSD cu Dragnea. Toate astea sunt mişcări haotice, care sunt absolut iraţionale, după părerea mea".
Pe de altă parte,  europarlamentarul PMP a declarat la RFI că "acelaşi Partid Social Democrat foloseşte Guvernul, pentru a distribui bani, sub formă de ajutoare, de subvenţii, de alocaţii, de prime şi toată lumea înţelege că e vorba de o mituire electorală. Adică avem pe de o parte haosul politico-penal, pe de altă parte această încercare de a depăşi situaţia foarte delicată pentru orice om normal constituit, prin mită electorală. Ăsta e, cred, tabloul ultimelor zile".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.