Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdict sumbru pentru Cotabita. Cand va fi deconectat de la aparate

cotabita

Starea artistului Gabriel Cotabita nu da semne de imbunatatire. Potrivit unor surse medicale el se afla in coma de gradul IV de peste doua saptamani, iar verdictul medicilor este sumbru - artistul se afla in moarte cerebrala si trebuie deconectat de la aparate.

O comisie formată din medicii care l-au îngrijit pe Cotabita s-ar fi reunit joi pentru a discuta ce se mai poate face pentru salvarea acestuia. Din pacate dupa indelungi dezbateri concluzia a fost ca nu mai pot face nimic si ca misiunea lor s-a incheiat, informeaza libertatea.ro

Din cauza tulburării de ritm cardiac, creierul pacientului ar fi fost inundat cu sânge, iar şansele pentru revenirea la viaţă ar fi zero, sustin surse apropiate comisie. Doctorii ar fi anunţat deja familia că pacientul este în moarte cerebrală şi că, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic pentru el.

“Se află în comă de gradul IV de două săptămâni, ceea ce înseamnă foarte mult. Este primul pacient care stă conectat la aparate în starea asta atât de mult. Medicii au luat în calcul deconectarea pacientului de la aparate, care ar trebui să se întâmple duminică seara. Pentru această decizie este nevoie însă de acordul familiei”, a declarat sursa citata pentru Libertatea.

Din informaţiile existente, familia se opune vehement deconectării. “Mama lui Cotabiţă este în lacrimi şi nu concepe că fiul ei va sfârşi acum, pe patul de spital. Plânge continuu şi se roagă la Dumnezeu pentru o minune. În timp ce fiicele au înţeles situaţia şi chiar dacă le este greu, au spus că se vor gândi la acest moment, mama lui Cotabiţă nici nu vrea să audă de deconectare”, ne-a mai spus sursa noastră.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.