Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste pentru Simona Halep, după victoria cu Caroline Garcia: Ce urmează să se întâmple miercuri

Turneul Campioanelor Simona Halep

Veste de coșmar pentru Simona Halep, după debutul victorios de la Singapore! În următorul meci, liderul mondial va juca împotriva unui alt fost număr 1. Cu ea, Halep are bilanț negativ. Daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-0, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, în al doilea meci al Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Wozniacki s-a impus în 58 minute şi va evolua, miercuri, în etapa a doua a grupei cu Simona Halep, locul I WTA, scrie news.ro.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac

La rândul ei, Halep a trecut, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore. Garcia şi Svitolina vor evolua una împotriva celeilalte, în etapa a II-a a Grupei Roşii.

Halep are palmares negativ cu Wozniacki, scor 2-3. Simona Halep are doar un meci cu Wozniacki în 2017, pierdut în sferturi la Eastbourne, cu 7-5, 4-6, 1-6. În 2015, ele şi-au împărţit victoriile, scor 7-5, 5-7, 6-2, pentru Wozniacki, în semifinale, la Stuttgart şi 2-6, 6-1, 6-1 pentru Halep, tot în semifinale, la Dubai. Daneza a câştigat şi ea un meci la Dubai împotriva sportivei din Constanţa, în optimi, în ediţia 2012, scor 6-2, 6-3. Halep s-a impus în 2013, în semifinale la New Haven, scor 6-2, 7-5.

Citește și: Extrem de INTERESANT! Ce salariu va avea, de fapt, Sorin Grindeanu ca șef al ANCOM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.