Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VESTE EXTRAORDINARĂ pentru Halep: Anunțul a fost făcut azi

simona halep

Simona Halep nu putea să primească o veste mai bună înainte de Turneul Campioanelor. Serena Williams, locul doi mondial, a anunţat, că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări la umăr.

De cinci ori câştigătoare a Turneului Campioanelor, evenimentul care închide sezonul WTA, Serena s-a retras din aceleaşi motive medicale de la turneele din Asia. Williams a mai avut probleme la umăr şi înaintea competiţiilor de la Montreal şi Cincinnati.

Citește și: Marius Copil, pe tabloul principal al turneului ATP de la Antwerp

"Abia aşteptam să particip la Singapore în acest an, să joc din nou împotriva celor mai bune jucătoare din lume. Am primit însă veşti dezamăgitoare din partea doctorului meu. Mă voi supune unor tratamente medicale pentru umăr şi voi lipsi de pe teren în următoarele săptămâni. Îmi va lipsi Singapore şi să joc în faţa multor suporteri, dar sper să revin cât mai curând în circuit", a declarat Williams pentru WTA, conform Prosport.ro.

Serena Williams a participat în doar opt turnee în acest sezon şi a câştigat două titluri (la Roma şi Wimbledon), reuşind finale la Openul Australiei şi Openul Franţei. Americanca în vârstă de 35 de ani a câştigat 22 de turnee de Mare Şlem în carieră, egalând recordul germancei Steffi Graf în era Open. Totodată, Serena a egalat recordul all-time de săptămâni consecutive pe locul 1 în lume, 186.

Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Madison Keys şi Dominika Cibulkova s-au calificat deja pentru Turneul Campioanelor, care începe pe 23 octombrie şi se termină pe 30 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.