Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste URIAȘĂ pentru Traian Băsescu din Parlament

basescu parlament

Senatul, în şedinţa plenului de marţi, a adoptat OUG 57/2017 prin care foştii şefi de stat vor beneficia, pe lângă reşedinţă de protocol, şi de un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, informează Agerpres.ro

De asemenea, potrivit actului normativ, se permite folosirea gratuită de către foştii şefi de stat, pe o perioadă de maximum 12 luni, a unei alte locuinţe (de maximum 200 de metri pătraţi), în vederea executării unor lucrări de reparaţii la imobilului atribuit cu destinaţia de reşedinţă. 

Proiectul de lege privind aprobarea OUG 57/2017 pentru modificarea şi completarea art.2 din Legea nr.406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, adoptat de Senat cu 69 de voturi pentru, 10 abţineri şi 2 împotrivă, va intra în dezbaterea Camerei Deputaţilor, cu rol decizional în acest caz.

Amintim că fostul preşedinte Traian Băsescu s-a arătat tot timpul nemulţumit de casa în care a trebuit să se mute după terminarea mandatului.

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a mutat într-o vilă de protocol în 2015. Una dintre marile sale nemulţumiri se referă la faptul că nu are spaţiu suficient pentru a-şi amenaja un birou.

Aşa ca a făcut nenumărate solicitări către autorităţi, lucru consemnat şi în expunerea de motive a Ordonanţei de Urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.