Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste URIAȘĂ: Vrei să locuiești în Marea Britanie? Iată cum poți aplica pentru rezidență permanentă

UK Marea Britanie

Guvernul Marii Britanii a introdus o variantă beta a aplicației pentru înregistrare on-line a cetățenilor din Spațiul Economic European, informează ziarulromanesc.net.

Astfel, pot alica pentru rezidență permanentă cetățenii care stau de peste cinci ani în Marea Britanie, dar se pot înregistra și cei care nu au această perioadă de timp petrecută în Regatul Unit.

Ipocrizia lui Donald Trump: Foloseşte muncitori români la clubul său din Palm Beach

Vă calificați pentru a aplica dacă sunteți cetățean al Spațiului Economic European sau elvețian și sunteți într-una dintre următoarele situații: angajat, student, liber profesionist (self-employed), persoană auto-suficientă (self-sufficient) sau sunteți în căutarea unei slujbe.

De asemenea, pentru a aplica trebuie să prezentați dovezile ce vi se cer în aplicație. Pentru mai multe informații trebuie să citiți ghidul aplicației. Acolo veți găsi detalii despre documentele ce vi se vor cere.

Nu puteți aplica dacă sunteți student sau persoană auto-suficientă și totodată vă bazați pe un membru al familiei pentru sprijin financiar sau sunteți responsabil financiar pentru alți membri ai familiei.

Dacă nu puteți aplica on-line puteți descărca formularele pe care să le completați și să le trimiteți prin poștă sau să le duceți personal la un centru premium pentru vize.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.