Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea care îi STRICĂ bucuria Simonei Halep: Serena Williams și-a anunțat revenirea în tenis! Când se va produce aceasta

simona halep serena williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams intenționează să revină în circuitul profesionist la începutul anului viitor, pentru a-și apăra titlul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, a anunțat directorul acestei competiții, Craig Tiley, citat de agenția Reuters.

Williams, care a câștigat cel de-al 23-lea său trofeu de Grand Slam la ediția din 2017 a turneului australian, din luna ianuarie, în timp ce era însărcinată, a născut pe 1 septembrie o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr. Ea are la dispoziție doar trei luni pentru a ajunge la forma necesară pentru a-și putea apăra titlul, anunță Agerpres.

Citește și: Andrei Pavel: 'Simona Halep are prima șansă la câștigarea Turneului Campioanelor'

"Serena va reveni", le-a declarat Craig Tiley reporterilor, marți la Melbourne. "Ea dorește să revină în 2018 și să-și apere titlul, iar acum se antrenează", a adăugat oficialul australian.

"Mai sunt câteva luni până atunci și, desigur, depinde numai de ea la ce nivel se va afla din punct de vedere fizic", a mai spus Tiley, conform Agerpres.

Serena Williams, în vârstă de 36 ani, se va lupta pentru un cec de 4 milioane de dolari australieni (3,11 milioane dolari SUA) rezervat campioanei la ediția 2018 a Openului Australiei, care va beneficia de premii totale de 55 milioane dolari australieni, cu 10 la sută mai mai față de ediția din acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.