Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea care l-a ÎNFURIAT pe Papa Francisc: Droguri și orgie gay în apartamentul unui cardinal

papa francisc

Episod șocant la Vatican! Poliția a descins în apartamentul unui cardinal în timp ce era în desfășurare o orgie gay cu droguri și gigolo plătiți.

Poliția a intrat în apartamentul cardinalului Francesco Coccopalmerio luna trecută, după ce a fost chemată din de vecinii deranjați de gălăgie.

Citește și: Rusia ACUZĂ SUA că încearcă să-i strice relaţiile cu Coreea de Nord

Potrivit presei, atunci când poliția a ajuns în apartament au găsit droguri și un grup de bărbați angajați într-o orgie.

Casa era locuită de un preot care lucrează ca secretar al cardinalului Francesco Coccopalmerio. Acesta a fost arestat și dus pentru a fi interogat.

Ziarul Il Fatto Quotidiano a sugerat că Papa Francisc s-a înfuriat când a aflat știre și ia în calcul să-i ceară lui Coccopalmerio să se pensioneze.

Citește și: De la începutul acestui an, Franţa a reuşit să dejoace 'şapte proiecte de atentate'

Vestea vine în contextul unor scandaluri sexuale mai vechi în Biserica Catolică. Tot în această perioadă, trezorierul Vaticanului, cardinalul australian George Pell, a fost inculpat în Australia, pentru multiple abuzuri sexuale asupra unor copii, anunță Libertatea.ro.

George Pell este prelatul catolic cu cel mai înalt rang în Australia. El a fost interogat la Roma de poliția australiană, în octombrie, privind mai multe acuzații de pedofilie, acuzații pe care trezorierul Vaticanului le respinge. Acum, însă, el a fost inculpat pentru aceste fapte pe care le-ar fi comis în urmă cu mai multe decenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.