Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viaţa SECRETĂ a soției premierului: Ce pregătește Valerie Cioloş - VIDEO

europafm.ro
valerie ciolos

Premierul Dacian Cioloș a trimis două SMS-uri de donație în cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii în completare la acțiunile inițiate în vederea strângerii de fonduri pentru achiziția de către statul român a operei "Cumințenia Pământului". Prim ministrul are un ajutor de nădejde în cadrul acestei acțiuni caritabile, în persoana soției sale, care susține, de asemenea, campania în timpul concertelor pe care le desfășoară în țară, dar și peste hotare.

Citește și: DNA cutremură scena politică: Vasile Blaga ar fi luat şpagă (surse)

Cu soţul ocupat la Palatul Victoria, Valerie Cioloş îşi promovează intens în toată lumea primul ei său album muzical - Grace. În paralel însă, concertele sale mai au scop, susţinerea campaniei naţionale privind "Cuminţenia Pâmântului" a lui Brâncuşi. Ultimul spectacol a fost susţinut la New York, iar printre spectatori a fost şi soţul-premier.

Valerie Cioloş a primit zeci de mesaje de felicitare după concert, pe pagina sa de socializare. Tot sub numele Yohanna Grace, prima doamnă a guvernului a susţinut în ultimele luni concerte şi în Europa. Unul dintre ele a fost la Roma, în faţa diasporei. Valerie le-a povestit prietenilor cât de mult s-a pregătit pentru spectacole, câte săptămâni de repetiţii şi training vocal a făcut dar şi câte probleme şi-a făcut în legătură cu ţinutele de scenă.

Ca o adevărată artistă profesionistă, Valerie Cioloş şi-a făcut şi site de promovare. Aici soţia premierului se laudă cu videoclipul melodiei pe care a făcut-o împreună cu muzicianul Edward Maya, anunță România TV. Cu aşa succes, Valerie Cioloş pregăteşte în curând lansarea unui nou album.

De asemenea, soția premierului spune că încă se acomodează cu postura de Primă Doamnă a Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.