Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PNL, atac fără MENAJAMENTE la Dacian Cioloș. Liberalii sunt fierți (surse)

ciolos afis

Fostul premier Dacian Cioloș este hulit de greii PNL atât în spațiul public, cât și în spatele ușilor închise. Vicepreședintele PNL, Mihai Voicu, a lansat un atac fără menajamente la Dacian Cioloș, asta după ce fostul premier a fost în vizită la USR.

”Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi”, scrie Mihai Voicu, pe pagina personală de Facebook.

Acesta este doar scandalul care a ieșit la suprafață, pentru că în spatele ușilor închise reacțiile la adresa lui Dacian Cioloș au fost mult mai vehemente. Fostul premier s-a întâlnit cu liderul PNL, Raluca Turcan, și i-a cerut să organizeze o întâlnire cu conducerea centrală a partidului, în cadrul căreia urma să le mulțumească pentru activitatea din campania electorală.

La auzul acestei solicitări, mai mulți lideri ai PNL au izbucnit și au spus că Dacian Cioloș nu mai are ce căuta la partid. ”Dacă îl prind pe aici îl calc pe cap”, a izbucnit un lider al PNL, care a fost susținut imediat și de alții în revolta sa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.