Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD: PNL să își vadă de certurile interne!

PSD

Vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, a criticat în termeni duri declarațiile făcute la Congresul PNL despre situația din PSD. Liderul PSD a subliniat că social-democrații își vor rezolva singuri problemele și a calificat demersurile PNL ca fiind unele puerile.

”Demn urmaș al PDL, care nu a câștigat niciodată votul popular, noul PNL se gândește să ajungă la guvernare prin jocuri de culise de tip Băsescu.

PNL să își vadă de certurile interne înainte să vorbească de PSD. Este un partid fără lideri, fără mesaj și fără un proiect real pentru români” a declarat vicepreședintele PSD.

"A vorbi despre ”majorități împotriva PSD” înseamnă a ne juca nepermis cu vorbele.

În fapt, pierzătorii alegerilor de acum câteva luni și-ar dori să ajungă la guvernare prin jocuri de culise, dând deoparte ceea ce înseamnă legitimitatea votului popular și principiile democratice.

La cum se văd lucrurile, Congresul PNL este demonstrația absenței democrației și proiectului pentru țară. Pasiunea pentru jocurile de culise se vede în modul în care își aleg președintele iar mesajul lor se rezumă la a critica PSD în loc să vină cu proiecte concrete pentru România” a spus Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.