Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul lui Cioloş face un anunţ îngrijorător: 'Guvernul are limite impuse'

enational.ro
dacian ciolos

Unul dintre vicepremierii lui Dacian Cioloş a fost extrem de sincer în privinţa guvernului din care face parte. Ministrul Economiei, Costin Borc spune că Guvernul Cioloş şi-a propus să nu înşele aşteptările românilor şi adăugat că în opinia sa, un avantaj al Executivului îl reprezintă faptul că miniştrii nu sunt membri de partid, iar prin urmare, aceştia au libertatea a pune în aplicare ce le dictează conştiinţa. Totodată, a mai spus că un alt avantaj al Guvernului tehnocrat este lipsa nepotismelor în numirile pe anumite funcţii, aşa cum se făcea în alte cabinete.

Citeşte şi: ANAF dă lovitura la pariuri, iar România pierde sute de milioane de euro

"Acest Guvern are limitele impuse de mandatul asumat. Guvernul Cioloş şi-a propus să nu înşele aşteptările românilor. Guvernul trebuie să aducă România într-o stare mai bună. Este apăsător să fii membru într-un Guvern, o demnitate publică nu este ceva de luat în râs. Avem libertatea de a face ce ne dictează conştiinta. Faptul ca nu suntem membri ai unor partide ne dă libertate sa facem ce ne dictează constiinta", a spus Borc la Realitatea TV.

Vezi şi: Adriana Săftoiu, nou atac la Traian Băsescu: DEZVĂLUIRI HALUCINANTE despre ce era la Cotroceni

Totodată, Borc a mai precizat că a fost suprins când Dacian Cioloş l-a sunat pentru a-i propune să facă parte din Guvern: "Eram in uzină, am primit un telefon, eram prin fabrica şi m-a sunat premierul si a fost o surpriza, am crezut ca este o farsa a lui Buzdugan: "Bună ziua, domnnule Borc, sunt Dacian Cioloş, aş vrea să stăm de vorbă". Mi-am dat seama ca sansa noastra este sa urmam calea pe care o avem pentru ca daca facem ceva ne dictează conştiinţa sigur vom face ceva bine", a mai spus Costin Borc, la Realitatea TV.

Vezi şi: Robert Turcescu face noi dezvăluiri din perioada în care era în presă sub acoperire

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.