Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul naţionalist al Bulgariei a demisionat din cauza unui...SALUT / FOTO

Un vicepremier naţionalist din noul guvern bulgar a demisionat miercuri în urma unui scandal provocat de apariţia unei fotografii în care el face salutul nazist la muzeul Grevin din Paris, în faţa figurinei din ceară ce reprezintă un ofiţer nazist, informează AFP.

'Tensiunea creată (de această fotografie) dăunează guvernului, aşadar am cerut să fiu eliberat din funcţie', a anunţat la o conferinţă de presă ministrul dezvoltării regionale, Pavel Tenev, scrie agerpres.ro.

Citește și: Candidează la președinția țării și au apărut poze cu ea goală / FOTO HOT

Respectiva fotografie a fost găsită chiar pe profilul său de Facebook. 'Nu împărtăşesc deloc această filosofie' nazistă, a ţinut el să precizeze acum în faţa presei, adăugând că gestul său de a ridica braţul drept în faţa acelei figurine a fost unul 'ironic'.

Un alt vicepremier naţionalist membru al guvernului instalat pe 4 mai, Valeri Simeonov, a calificat publicarea acestei fotografii drept o 'prostie' din partea presei, amintind că pe vremea când era student, în anii '70, a vizitat lagărul de concentrare nazist de la Buchenwald şi 'cine ştie ce poze caraghioase' ar fi putut face acolo.

Citește și: Noul PARIU al modei: Pantofii din aur / VIDEO

În urma negocierilor ulterioare alegerilor legislative anticipate din 26 martie, premierul conservator Boiko Borisov a format o coaliţie guvernamentală inedită în care se regăsesc trei partide ale extremei drepte reunite în formaţiunea Patrioţii Uniţi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.