Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte al Parlamentului European, critici pentru Simona Halep

Simona Halep of Romania reacts after winning her women's semi-final match against Andrea Petkovic of Germany at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris

Simona Halep a fost eliminată în turul 2 al turneului de tenis Roland Garros, deşi fanii sperau ca românca să se bată pentru primul titlu de Grand Slam din carieră. Decizia Simonei Halep de a-şi schimba stilul de joc înainte de începerea turneului din Franţa este criticată de vicepreşedintele Parlamentului European Ioan Mircea Paşcu, europarlamentar PSD.

Paşcu citează declaraţia dată de Simona Halep după eliminare ("Înainte de Roland Garros, am luat o decizie împreună cu stafful meu tehnic, pentru a-mi îmbunătăți jocul. Am încercat la antrenamente să dau mai tare în minge, să am lovituri mai puternice. Acum îmi dau seama că nu e stilul meu, că nu mă caracterizează și, de aceea, cred că voi reveni la jocul cu care mă simțeam confortabil, adică cel de dinainte."), după care critică decizia acesteia: "În treacăt, schimbarea stilului de joc nu se face înaintea unui turneu de mare șlem, pe care îți propui să îl şi câștigi. Eventual o faci înaintea unui nou sezon, ca să ai timp să ți-l 'rodezi' până la turneul țintă! Părerea mea", scrie Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Vezi şi: Simona Halep, UMILINȚĂ totală la Roland Garros

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.