Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL către un lider PSD: „Nu-ţi mai băga mâna-n buzunarul meu”

fight-spam

Edilul prezintă de două ori pe lună o listă cu obiective şi suma alocată de către Guvern. Până în prezent, toate obiectivele sunt fără fonduri de la Guvern, cu excepţia unuia, pentru care s-au alocat bani, dar nu au fost încă viraţi în conturile municipalităţii.

Cu ocazia celui mai recent apel către Guvern, Robu îi atacă Victor Ponta şi Titu Bojin (preşedintele PSD Timiş şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş). Liberalul îi acuză pe cei doi că vor să se laude cu proiectele Timişoarei în campania electorală.

„Prietene Titu Bojin, adu tu bani dacă poţi pentru măcar unul din proiectele tale, spre exemplu pentru Centrul Intermodal de Mărfuri, ca să ai şi tu cu ce te lăuda, să nu fii nevoit să mai spui penibilitatea că din moment ce Timişoara este în judeţul Timiş, toate proiectele mele pentru Timişoara sunt şi ale tale! Nu-ţi mai băga mâna-n buzunarul meu, dragă Titule, că dacă o mai bagi, cu toată prietenia noastră, îţi voi da peste ea!”, scrie Robu.

În replică, Titu Bojin susţine că atacul primarului Nicolae Robu se datorează plecării unor aleşi locali de la PNL la PSD. „I-am spus: Lae, fii cuminte. Trebuie să-şi bage minţile în cap. De aia au plecat oamenii, că el se joacă pe Facebook. În loc să se ducă să stea de vorbă cu ei, cântă la chitară”, a declarat Bojin.

robu_status_2309

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.