Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL, fără milă faţă de Dan Voiculescu

pnl

ro, decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul lui Dan Voiculescu. Robu a avut, în ultimeele luni, mai multe declaraţii în care îl ataca pe Voiculescu pentru diverse manevre politice.

„Dan Voiculescu a fost, pentru mine, întotdeuna, un personaj pe care nu l-am agreat. Nu mi-a plăcut felul lui de a face politică. În privinţa condamnării, presupun că ea este bazată pe fapte reale, comise de Dan Voiculescu cu încălcarea legii. Şi cum nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege, cine încalcă legea trebuie să-şi asume şi consecinţele”, a declarat Robu.

Citeste si:

UPDATE: Voiculescu, la sediul Politiei. Ultimele declaratii inainte de verdict! UPDATE. Instata a luat DECIZIA FINALA. Dan Voiculescu – 10 ani cu executare Minuta sentintei in Cazul ICA – INTEGRAL Instanta a dispus confiscarea sedilor Antena 3 si Grivco, plus 13,5 milioane de dolari Voiculescu s-a predat Politiei Condamnat in dosarul ICA: Decizia CAB, un asasinat Prima reactie a profesorului Mencinicopschi dupa condamnarea la inchisoare EFECTUL unei ARESTARI a lui Voiculescu. Pronosticul analiștilor CTP: A picat Securitatea! Condamnarea lui Voiculescu, o ruptura tectonica Reacție surprinzătoare a lui Mircea Badea, după condamnarea lui Voiculescu AUDIO – Maria Grapini, despre condamnarea lui Voiculescu: „Mă duc cu mare jenă în septembrie în Parlamentul European” PNL iese la atac: Gratierea lui Voiculescu, prioritatea lui Ponta / FOTO Olguta Vasilescu: Pe cine a omorat Voiculescu de a luat 10 ani? Victor Ponta, prima reacție după condamnarea lui Voiculescu Orban: A fost condamnat un profitor al tranziției! Ponta trebuie să plătească și el Comunicatul angajaților Antena 3: Rămânem să ne batem Reactia PNL la sentinta in Dosarul ICA: Ne asteptam la aceasta decizie Reactie PSD la sentinta din Cazul ICA: O executie politica fara mila REACȚIA Cameliei Voiculescu, după condamnarea tatălui, Dan Voiculescu    

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.