Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele Mike Pence crede că Donald Trump va fi un nou Ronald Reagan

The Daily Signal
mike pence

Vicepreşedintele american Mike Pence l-a descris joi pe Donald Trump drept un nou Ronald Reagan şi le-a cerut politicienilor americani de dreapta să se mobilizeze în susţinerea planurilor noului lider de la Casa Albă, consemnează agenţia EFE. 'De la început, preşedintele nostru m-a făcut să-mi aduc aminte de cineva care m-a inspirat să mă alătur cauzei conservatorismului în urmă cu aproape 40 de ani: preşedintele Ronald Reagan', a afirmat Pence într-un discurs susţinut la conferinţa anuală a CPAC (Conservative Political Action Conference), eveniment care este principala reuniune a dreptei americane şi la care însuşi Trump va avea vineri o intervenţie.

'Cred că preşedintele Trump a dat expresie aspiraţiilor şi frustrărilor poporului american, cum niciun alt lider nu a făcut după Reagan', a continuat Mike Pence, insistând asupra preşedintelui republican ce a condus SUA între anii 1981 şi 1989 şi care de atunci a rămas un politician simbol pentru dreapta americană. Vicepreşedintele Pence, cunoscut pentru conservatorismul său în unele teme sociale, a mai apreciat în discurs că 'succesul mişcării' Trump şi al dreptei americane în general va depinde de capacitatea de a contracara acţiunile 'celeilalte părţi', care îşi apără consecvent 'statu quo-ul eşuat', conform Agerpres.

La conferinţa de anul trecut a CPAC, Trump nu a fost prezent, el preferând să participe la acţiuni electorale în statul Kansas, fapt pentru care Ted Cruz şi Marco Rubio, doi dintre adversarii săi în alegerile primare republicane, l-au criticat atunci că nu ar fi suficient de 'conservator'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.