Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepresedintele PDL recunoaste acuzatiile din dosarul politistilor corupti

pdl

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean este acuzat ca a facut presiuni asupra comisarului șef Ioan Ovidiu Mureșan, șeful IPJ Bistrița pentru a afla cine este persoana care scrie comentarii calomniatoare la adresa lui, care sunt postate la diferite articole de presă publicate de presa din Bistrița. Acesta recunoaste partial acuzatiile care i se aduc, dar sustine ca interventiile sale au fost in limitele legii.

"Depusesem o plangere. Solicitam daca poate sa fie dezvaluita identitatea celui care facea comentarii atat de negative care nu erau justificate. Trecuse destul de mult timp de cand depusesem plangerea si am cerut o intrevedere cu inspectorul sef pentru ca nu intelegeam de ce nu primeam raspuns la plangerea mea penala", a precizat Ioan Oltean la Romania TV.

Vicepresedintele PDL recunoaste de asemenea ca a aflat in final identitatea celui care ar fi postat comentarii negative la adresa sa, insa in urma unei intalniri cu aceasta persoana de la SRI s-a dovedit ca nu era cel pe care il cauta.

"Telefonul care mi s-a dat era de la SRI. Am cautat persoana respectiva, am vorbit la telefon, m-am intalnit cu ea. Persoana cu care m-am intalnit nu era cea care facea comentariile negative", a spus Oltean.

El a declarat ca a fost deranjat ca i-a fost atacata calitatea de invatator.

Citeste si: Vicepreşedinte PDL, în dosarul poliţiştilor corupţi

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.