Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a fost condamnat! VEZI reacția lui

victor ciutacu

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a fost condamnat. Chiar Ciutacu a recunoscut faptul că a pierdut procesul cu soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar. Mai mult, jurnalistul a fost condamnat să îi plătească şi 5.000 de lei finanţistului. Decizia nu este însă definitivă şi va fi atacată de către vedeta România TV.

Citeşte şi: Theresa May, anunț și pentru români: 'Protejarea drepturilor e o PRIORITATE'

Ciutacu a reacţionat pe facebook şi atacă judecătorul care a dat această decizie. "În premieră, am pierdut, pe fond, nu definitiv, un proces. Cel cu fostul prinț consort, fost viitor guvernator al BNR Lucian Isar. Fac recurs, nu asta e problema. Dar, ca o banală coincidență, ne-a judecat, repartizată aleator, o doamnă care s-a ocupat și de procesul Mircea Badea-Codruța Kovesi. La ei a judecat într-un singur termen și a motivat (record istoric) a doua zi. La noi a fost muncă, nu glumă: două termene, o săptămână motivarea. Apreciez efortul.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Emblematic, însă, mi se pare că onorata instanță este de acord să spun că Isar a cerut mită (pentru că se știe cine îl acuză de această faptă, adică Ponta), dar nu este de acord să spun și câtă mită a cerut, pentru că nu se știe cine mi-a spus suma. Și îmi pune în cârcă și faptul că nu m-am adresat DNA - care habar n-am dacă a deschis vreun dosar, dar constat că e cântarul suprem al moralității - să îmi confirme această sumă. Pentru curioși, am motivarea în format PDF...

P.S. Isar a cerut 100.000 euro și a primit 5.000 lei. Nu mă dau banii afară din casă, dar, dacă pierd și recursul, sper să-i doneze șoferului de TIR pe care l-a băgat în gârlă pe Valea Oltului. Și să ne spună a cui era mașina pe care o conducea și care nu apare în declarațiile de avere/interese ale ilustrei sale soții", a scris Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.