Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a scos tot de la Traian Băsescu: Fostul președinte anunță APOCALIPSA

basescu

Victor Ciutacu l-a avut invitat, prin telefon, pe Traian Băsescu, iar fostul președinte a analizat ultimele declarații făcute de Klaus Iohannis. Conform liderului PMP, România va fi ”scufundată” de oamenii pe care îi propune Iohannis, cu Dacian Cioloș ca premier.

Băsescu e de părere că Liviu Dragnea a ”vândut PSD-ul” și că ar fi controlat de ”Iohannis, servicii și DNA”.

”Nici eu nu aş numi un premier condamnat, deşi oricine poate să mi-l arate pe Alain Juppe din Franţa care acum e la bătaie pentru a fi preşedinte. Poziţia domnului Iohannis e corectă. Nu poate numi un condamnat.

Citește și: ȘOCANT Un rechin a mâncat o vacă / VIDEO

Marea problemă e însă că trebuie să numească un premier care participă la alegeri. Să vii să spui: ”Julien are treabă să salveze patria şi să îl numeşti fără să fie alegeri... E de ţară africană!”. Mesajul e: ”Afară cu politicienii, să vină tehnocraţii!”. Vor scunfunda ţara că nu au personalitate.

Dacă aş fi președinte, nici eu nu l-aş numi pe Dragnea. Nu ne putem permite să numim un premier condamnat. În regia preşedintelui ni se pregăteşte Sorin Moisa. A fost directorul de cabinet al lui Cioloş şi nici el nu participă la alegeri.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

Ne pregătim să înlocuim politicienii cu lachei care sunt la ordine. Avem un preşedinte PSD controlat total de Iohannis, de servicii şi de DNA. Va acccepta soluţia. Domnul Dragnea a vândut PSD-ul deja. Pâş-pâş va urma instrucţiunile. Pune PSD-ul la picioarele lui Iohannis. E o mare ticăloşie. Ne pregătim de o comedie. Nicuşor Dan va linge blide la diverse birouri.

Politica de după decembrie 2014 este «distrugeți elita economică, elita politică a României pentru că avem altă treabă». Avem de adus tot felul de gângavi care să nu fie responsabili pentru țara lor. Guvernul tehocrat este primul la care mă refer, la partidul ăsta care a fost nu știu cum pentru București și acum devine nu știu ce pentru toată patria.

Citește și: Cum vede Cristian Tudor Popescu meciul dintre Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu

Ce face domnul Iohannis este o demostrație de demagogie. Dânsul a candidat pentru funcția de primar la Sibiului având dosare de inculpat, inclusiv din 2008. Astăzi are un dosar în care a pierdut o locuință în condițiile în care familia domniei sale este acuzată de fals în semnături.

Am convingerea că se urmărește ceva cu România începând cu ianuarie 2015. Cât timp stau în picioare, nu o să-i las să facă ce vor, măcar o să vorbesc, îmi iau acest drept de a vorbi. Cine crede că îmi va închide gura pentru că vrea el, se înșala. (...) O Românie slăbită zi de zi cu tot felul de acuzații fabricate va fi o Românie îngenuncheată, până în 2014, România nu a fost în genunchi. (...) Eu înțeleg ce se întâmplă. Problema este la poporul român care nu înțelege ce i se întâmplă.

Citește și: O bază secretă construită de nazişti a fost descoperită în Arctica. Hitler a vrut-o cu orice preţ

Cel mai bun premier pe care l-ar putea pune România e Traian Băsescu. Ştiu ce ştiu toţi şi ştiu ce ştiu eu. Eu îmi scriu pe tricou. Sunt cel mai bun şi când o să aveţi nevoie de mine o să mă căutaţi. Pentru mine, Iohannis rămâne premierul de la Grivco.”, a spus Traian Băsescu la România TV, la emisiunea realizată de Victor Ciutacu.

Citește și: Pentru prima dată în istorie, virusul hepatitei C a fost fotografiat / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.