Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, atac dur la Liviu Dragnea: 'Mişto parastas, gustoasă colivă'

evelinapauna.ro
ciutacu

Eventuala schimbare a Guvernului Sorin Grindeanu şi un viitor cutremur pe scena politică îl face pe jurnalistul România TV, Victor Ciutacu să îl atace dur pe şeful PSD, Liviu Dragnea. Ciutacu îl consideră vinovat pe Dragnea de tot ceea ce se întâmplă în cadrul PSD şi la Palatul Victoria.

Citeşte şi: Adevărul despre roşiile româneşti: Ce anunţă specialiştii

"Mişto parastas, gustoasă colivă. Dat fiind că n-aș vrea să dezamăgesc pe nimeni, la măcelul ăsta din PSD chiar nu particip. Pentru toți care au impresia că m-au luat cumva pe buletin, mă uit, mă crucesc și, uneori, constat. Că, pur și simplu, n-am cu cine să țin. Mai jos scriu și câteva motive. E deja prea mult să mă apuc de analize savante despre aproximativ nimic…", scrie Ciutacu pe propriul blog.

Citeşte şi: Liviu Dragnea l-a băgat în ședință pe Sorin Grindeanu: Premierul a REFUZAT din nou - SURSE

Şi asta nu e tot. Ciutacu îl arată cu degetul pe Liviu Dragnea. "E a doua oară când, după o victorie confortabilă în alegeri, PSD năruiește cu spor în câteva luni ce a construit cu trudă în câțiva ani. La USL a fost mâna lui Victor Ponta, acum e a lui Dragnea, ambii artizani ai unor victorii politice urmate de abisale dezamăgiri.

Poveștile cu insubordonabilul Grindeanu, devenit rebel în report cu Dragnea din cauza apropierii de serviciile secrete, e fix pentru adormit copiii. Era la fel de captiv zonei umbroase a statului de drept și înainte să fie nominalizat. Iar cel care-i vrea capul nu-i nici el vreun luptător pentru democratizarea Sistemului, ci, eventual, pentru subordonarea lui în beneficiu propriu. Cultivarea lui Grindeanu ca disident frecventabil de aceiași propagandiști care-i scoteau lumea în stradă ca să-l dea jos că vrea să salveze corupții e rizibilă, dar de înțeles. Orice breșă trebuie lărgită. Iohannis aproape că nu mai are nevoie să lupte împotriva cuiva pentru perpetuarea sa la Cotroceni. Îi fac alții treaba fără ca măcar să se întrebuințeze", a mai spus Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.