Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, către un celebru jurnalist rival: Vierme, ticalos, îi sugeai ciorapii...

victor_ciutacu_01_1963313712

Traian Băsescu a băgat râcă între jurnaliști! Astfel, pentru că fostul președinte a ajuns să fie des invitat la televiziunea România TV, post pe care l-a criticat profund când era la Cotroceni, dar și pentru că a ajuns să spună aceleași lucruri pe care le susțineau jurnaliștii de la Antena 3, Băsescu este criticat de unii dintre oamenii de presă care l-au susținut în regimul său. Dan Tapalaga îl lovește dur pe Băsescu.

”Moment de glorie pentru fostul presedinte. Ca in vremurile bune, cand avea ceva de spus, Traian Basescu s-a vazut transmis live, joi seara, de doua televiziuni. Fiecare enormitate debitata la RTV-ul lui Ghita era primita cu aplauze si ovatii dincolo, la Antena 3. Mare vajaiala pe Facebook: Basescu nu mai e basist! Nu doar ca merge tot mai des la RTV-ul celui pe care il facea mafiot cand era sef de stat, dar iata-l umilindu-se la Tonomat. Vi-l mai amintiti?”, a scris Tapalaga pe hotnews.ro.

Citește și: Ai văzut-o în Playboy, dar acum a fost condamnată la închisoare: Ce a putut să facă această frumusețe / FOTO

Replica a venit de la Victor Ciutacu, cel care l-a avut invitat pe Traian Băsescu la România TV joi seara, Despre Ciutacu, Băsescu spunea că e un tonomat și că spunea, pe când era la Antena 3, tot ceea ce-i dicta Dan Voiculescu.

”Iti raspund eu direct, vierme, la intrebarea clara: putin, foarte putin. Satisfactia de a vedea un ticalos ca tine injurandu-l pe cel caruia-i sugea ciorapii e nepretuita. Putin, ba, foarte putin, nici macar un post de magistrat in Bucuresti pentru mama fetitei, nici macar o vila-n Pipera. Bucuriile marunte ale vietii nu pot fi estimate valoric.”, e mesajul dur al lui Ciutacu.

Citește și: Iată cum arată apartamentele în care locuiesc Victor Ponta și Daciana Sârbu / FOTO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.