Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu 'dă de pământ' cu Klaus Iohannis: 'Mutu' a pierdut DEFINITIV'

victor ciutacu

Scandal imens în jurul preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a pierdut definitiv recursul în anulare şi a fost deposedat de cea mai importantă şi mai scumpă casă din cele pe care le avea. Curtea de Apel Piteşti a decis să respingă recursul în anulare şi soţii Iohannis au pierdut imobilul.

Mai multe detalii aici: DEFINITIV Klaus Iohannis a PIERDUT procesul

Victor Ciutacu de la România TV a lansat un atac fără precedent la adresa şefului statului după ce a aflat decizia. Mai mult, Ciutacu l-a şi jignit pe Iohannis. De 'gura' lui Ciutacu nu a scăpat nici şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. "A pierdut Mutu', mai definitiv ca niciodată, casa obținută prin fals și uz de fals care i-a adus o căruță de bani. Propaganda-i va găsi scuze, iar PSD va face (ca de obicei) fix nimic. Kovesi va trebui, la un moment dat, când se va mai elibera din chingile dezvăluirilor despre Portocală & co, să mintă ceva convingător ca să justifice de ce mai e Răvășitoarea în stare de libertate.", a scris Ciutacu pe facebook.

CIteşte şi: Liviu Dragnea, ironic după ce Klaus Iohannis a mai pierdut o casă: 'Sunt îngrijorat' / VIDEO

Protestatarii din Piaţa Victoriei au fost şi ei ironizaţi de Ciutacu. "Hai că, după ce a terminat de sărbătorit uluitoarea victorie a ceaiului la marmită din Piața Victoriei, a primit și propaganda oficială punctajul de la unitate: întâiul soț și ilustra lui Răvășitoare au pierdut un proces civil, nu penal. Așa e, ăla penal trebuie să înceapă după cercetarea făptuitorilor falsului/uzului de fals din sentința civilă definitivă. Dac-o avea cineva portocale să se apuce de el...", a tunat vedeta de la RTV.

Citeşte şi: Mircea Badea îl DISTRUGE pe Klaus Iohannis: 'Nesimţirea lui Werner rezistă'

Ciutacu a tunat la adresa lui Klaus Iohannis şi pe blog. "După ce tăietoru-i preferat (și austriac) de lemne a ajuns subiect de dezvăluiri pe televiziunile franțuzești, monitorizat prin toată Europa și supus diverselor sancțiuni ale organismelor specializate, astrele i s-au aliniat cu totul câș celui mai burghez președinte din istoria recentă a României. Și i-au mai și stricat bunătate de week-end însorit care se anunța. De parcă nu-i ajungea prima veste, azi aflarăm că a pierdut Mutu’, mai definitiv ca niciodată, casa obținută prin fals și uz de fals. A doua, aia care i-a adus o căruță de bani de la banca (tot austriacă) al cărei președinte a ieșit în stradă împreună cu tefeleii. Propaganda-i deocamdată năucită că e-n slujba unui cap de familie penală, da-i va găsi scuze; că ghinion, că-l persecută judecătorii speriați de amploarea luptei anticorupție, că nu se pune răul mic în fața binelui mare. Iohannis nu va demisiona, așa cum ar face orice om de bun simț prins cu furăciunea, va răspunde în doi peri, cu neobrăzarea-i caracteristică și va continua să facă pe stegarul luptei anticorupție. Kovesi va trebui, la un moment dat, când se va mai elibera din chingile dezvăluirilor despre Portocală & co, să mintă ceva convingător ca să justifice de ce mai e Răvășitoarea în stare de libertate. SRI va inventa, conform tradiției, un scandal și mai zgomotos, ca să acopere beleaua. Iar PSD, care e pe jos și ia picioare-n cap de la neamț, va face (ca de obicei) fix nimic.", a încheiat Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.