Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre Mihai Tudose: '"Experimentul Tudose" al Securității, s-a scos iar pe piață "modelul Băsescu"'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

S-a terminat 'luna de miere' pentru noul premier, Mihai Tudose. Titularul de la Palatul Victoria ar avea 'înţelegeri oculte' cu oameni 'sus puşi'. Cel puţin asta susţine prezentatorul România TV, Victor Ciutacu. De vorbele grele ale lui Ciutacu nu au scăpat nici Victor Ponta, Dacian Cioloş sau Sorin Grindeanu, ultimii premieri ai României.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

""Experimentul Tudose" al Securității (știu, Mihai, așa zic răutăcioșii, să trecem peste) vine după altul nereușit. Mai exact, povestea relativ tinerilor, vorba lu' nea Traian, "europeni cu papion" Ponta, Cioloș și Grindeanu. Dacă, de bine, de rău, primul s-a mișcat decent în postura de premier (și a făcut praf candidatura la prezidențiale), ceilalți doi s-au dovedit un soi de roboți de bucătărie fără pic de potențial electoral: niște gâmfoși goi de conținut pe care nu i-ar vota niciodată vecinu' de la 4. Așa că, după o atentă chibzuință, s-a scos iar pe piață "modelul Băsescu", de astă dată în tușe mai groase", a tunat Ciutacu pe facebook.

Citește și: Atac „UCIGĂTOR” al lui Mihai Tudose! „Am fost prea darnici, dar de la 1 ianuarie vom crește…”

Atacurile lui Ciutacu nu se opresc aici. Vedeta RTV vorbeşte despre 'legăturile' ciudate ale lui Tudose. "Pentru că, vă place sau nu, Tudose are față de băiat de-al nostru din cartier, nu e deloc prost (dar face foarte bine pe...), spune bancuri, înjură băncile hrăpărețe și asupritorii străini, face apologia disciplinei militare și a mâinii de fier, iar prin spatele cortinei bate palma profitabil cu bogătașii transnaționali sprijiniți politic de diverși licurici. Adică, la vedere, exact ce place poporului suveran să audă. Știu, nu tuturor, da' politica se face pe majorități. Iar omul corespunde modelului. Habar n-am dacă o să le iasă securiștilor mangleala asta, dar, după ce au eșuat lamentabil cu ultimii doi figuranți, e și asta o pistă de încercat. Dacă nu ține, sănătate la rude!

P.S. Faceți voi socoteala simplă de câți bani a semnat de primire pe facturile de armament de la străinii pe care-i persifelează în scurtul său mandat naționalistul de la Brăila și poate vă lămuriți cum e cu netârnarea", a mai spus Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.