Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, devoalări şi atacuri incredibile: Cine sunt cei vizaţi de vedeta România TV

evelinapauna.ro
ciutacu

Dezvăluirile lui Dan Andronic despre oamenii din presă care ar avea legături cu serviciile de informaţii l-au făcut pe Victor Ciutacu de la România TV să răbufnească. Ciutacu lansează un atac deosebit de dur la adresa mai multor jurnalişti despre care spune că ar avea legături cu SRI. Sorina Matei sau Mircea Marian sunt printre persoanele atacate extrem de dur de către Ciutacu.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

"Dan Andronic povestește azi, între altele, cum se angajează oameni în presă la presiunea (poreclită "rugămintea") șefilor serviciilor și cum diferența de salariu de la ce poate oferi întreprinderea și ce-și dorește căprioara e suportată, prin contracte de publicitate dedicate, de entități economice (bănuite) private. Exemplul concret este cel al Sorinei Matei, care, după ce s-a luat cu Sebastian Ghiță, a ajuns înapoi la B1, dar, prin influența și stăruința cuplului Gabriel Oprea-Florian Coldea, lua juma' de leafă (era să scriu soldă) de la Nicu Niro. Și nu e nici pe departe singura. E un fenomen pe care, când eram mai mic și mai naiv, am refuzat să-l cred. Se întâmpla când un extrem de important (pe atunci) om de afaceri și consort de megademnitar m-a întrebat serios "frățioare, ție cine îți ține salariul?"

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

P.S. Altfel, să-l citesc scriind despre infiltrații din presă pe sifonul ăla de Mircea Marian, care mai există în breasla asta doar fiindcă încă n-au murit toți cei obligați să-i țină (integral) salariul, e realmente dezgustător", a tunat Ciutacu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.