Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, DEZVĂLUIRI din culise: vizită BOMBĂ a Elenei Udrea la jurnaliștii Realitatea TV

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit că, în urmă cu două săptămâni, Elena Udrea a participat, împreună cu Sorin Blejnar, la teambuildingul pe care vedetele postului Realitatea TV l-au avut la munte. Dezvăluirea lui Ciutacu vine în contextul în care directorul Realitatea, Rareș Bogdan, o atacă pe Udrea extrem de virulent de când aceasta are probleme penale.

”Îmi plac ăștia mici și haioși. Își dau mesaje unii altora ca să nu priceapă pulimea. Din ciclul, "să știi că eu știu..."

Tolontan: "Deocamdată însă, cea care a cîntat acum o săptămînă, ca invitată de onoare în teambuildingul de la munte al unei televiziuni, a fost Elena Udrea. A cîntat bine."

Rogozanu: "Iar unii, da, ca să-i lămuresc şi o apăsare a lui Tolontan, s-au şi trezit în teambuilding cu diverse personaje dubioase, inclusiv cu Udrea. Nu i-am văzut pe ziariştii buni schimbînd vreo frază în rău sau în bine după aceea."

Hai să vă zică măndelu' cum stă treaba: Insolvenții au avut teambuilding. La Predeal, în hotelul lui Murad, investitor de bine în turism și în industria alimentară. Toată trupa de loseri: mititelu' cu batistă înflorată, transpiratul geo-politic, toanta cu Al Qaida evreiască, oameni normali, atârnători. Invitată de onoare, Elena Udrea, fată bună acum două săptămâni, vecină cu purtătorul de tocuri și eșarfe de prost gust, fâță coruptă și nesimțită astăzi. Ca să nu vină singură, l-a luat cu ea și pe Sorin Blejnar. Le-au vorbit mesenilor, i-au încurajat, au mâncat, au băut, au cântat, s-au simțit bine până dimineața. Nu știu dacă le-au dat și salariile. De a doua zi, lumea s-a schimbat....”, scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.