Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: DNA și SRI, să muriți voi că abia acum v-ați lămurit ce golănii a făcut Udrea?

victor_ciutacu_01_1963313712

Victor Ciutacu e de părere că ceea ce se întâmplă după dezvăluirile Elenei Udrea face parte dintr-o strategie ce provine din afara României. Jurnalistul argumentează și prin faptul că Laura Codruța Kovesi a prins curaj după ce Traian Băsescu nu mai este președinte și e de părere că șefa DNA o execută pe Udrea.

”DNA și SRI, să muriți voi că abia acum v-ați lamurit ce golănii a făcut Udrea? Nuți, jură-te pe carne de porc că abia acum ai aflat că se arestează la comanda si că băieții cu ochi albaștri se bagă în alegeri și decid rezultatul! Măcelariți-vă între voi, din partea mea, până s-o alege prafu’ și n-o mai rămâne piatră pe piatră. Scoateți hârtiile, armați cătușele, băgați japcă pe conturi și proprietăți, stați pe antidepresive, e prea mișto spectacolul ca să fie ratat…

În tot ceea ce se întâmplă acum, nu există buni și răi. Are loc, la cerere și sub control extern, o resetare a întregului peisaj politic, de business și de securitate. Nu-i nici o bătălie Coldea-Udrea, să fim serioși. Două falange ale sistemului se încleștează. Nu-i nimic în marile dezvăluiri. Acum s-a dat liber la turnat. Și, pe spaima generală că vin mascații, lumea are pusee de memorie. Gala Bute, Microsoft sau jaful retrocedărilor s-au petrecut alaltăieri dimineață? SRI a început să călărească justiția, clasa politică și presa începând cu week-end-ul trecut? Cine i-a dat ditamai NUP-ul preventiv Elenei Udrea chiar înainte ca Parlamentul să-i trimită hârtiile rezultate din comisia de anchetă? Nu cumva Laura Codruța Kovesi? Oh, ba da, atunci nici n-avea voie nici s-o privească, acum are verde la execuție.

P.S. Devoalarea filajului de la Paris a fost doar semnalul declanșării Jihadului, scrie Ciutacu pe ciutacu.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.