Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu face dezvăluiri INCENDIARE despre Florian Coldea: mi-a cerut 2 lucruri

ciutacu

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, trece la dezvăluiri despre prim-adjunctul suspendat al SRI, generalul Florian Coldea. Ciutacu susține că acesta i-a cerut două favoruri, dar pe ambele le-a refuzat.

”În orașul de ipocriți în care locuim, aproape nimeni nu recunoaște că-l cunoaște pe Florin Coldea. Eu l-am cunoscut, la cererea lui. O vreme, până să i se urce la cap și cât s-a comportat ca un om, am și comunicat. Inclusiv la K2, fără americani sau alți martori nedoriți, ca să n-avem vorbe la proces. Am și făcut cu el, în acea perioadă, SINGURUL INTERVIU LIVE din existența lui publică, dispărut între timp, misterios, din arhiva Antenei și șters de pe site-ul SRI.

Cred cu tărie că trebuie să plece pentru tot răul pe care l-a făcut și l-a patronat, sper și mi se pare firesc să-și tragă după el și propria creație, pe Codruța Kovesi, dar nu pot să fiu porc și să nu recunosc că nu mi-a cerut, niciodată, pentru el sau pentru SRI, nici un favor, nici o schimbare de ton, nici o indulgență. Dar, pentru că totdeauna există acest dar, pentru două alte persoane a intervenit la mine. Pe vremea când nu era semizeu, direct, pentru Codruța Kovesi, să n-o mai persecut, că-i fată bună și mă pot convinge de asta dacă accept să ne vedem toți trei. Când deja se credea titan, prin Sebi Ghiță, pentru Sorina Matei, să-mi retrag procesul pe care i l-am intentat. Am răspuns negativ ambelor rugăminți...”, scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.