Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu reacţionează în scandalul Dragnea-ANAF-Rise: 'Se zbat ca homarii în fiertură?'

evelinapauna.ro
ciutacu

Un nou scandal imens e pe cale să izbucnească în spaţiul public. Doi inspectori de la ANAF au ajuns în redacţia RISE Project, pentru un control inopinat. Totul s-a întâmplat la câteva ore după ce jurnaliştii publicaţiei au anunţat că vor publica o investigaţie despre Liviu Dragnea.

Mai multe detalii aici: Inspecţie ANAF la redacţia RISE Project, la scurt timp după anunţarea unei anchete despre Liviu Dragnea

Leful PSD, Liviu Dragnea spune că nu are nicio legătură cu descinderile celor de la ANAF la publicaţia Rise Project. Dragnea cere public explicaţii Ministrului Finanţelor şi şefului ANAF

Vezi şi: Liviu Dragnea, intervenţie la România TV: 'Nu am nicio legătură cu controlul ANAF la Rise Project'/ UPDATE

Victor Ciutacu are o intervenţie dură în acest scandal. Vedeta România TV îşi aduce aminte că a avut parte de o descindere a celor de la ANAF în trecut. Mai mult, Ciutacu lansează şi un atac dur la adresa celor de la Rise Project. "Când au venit ai lui Blejnar peste noi, cu ordin de control semnat de el și cu numele și adresele noastre de acasă în clar, punându-ne ștampila de evazioniști pe frunte, n-a fost comandă politică? N-am auzit jivinele de facebook ale securității schelălăind a solidaritate. Sau atunci era un act de justiție și echitate publică și opinia publică avea dreptul să afle cât câștigăm noi? Nu și cât plăteam la stat, că se strica vraja.

Sigur că, indiferent cine i-a trimis pe ăia de la Antifraudă la RISE Project fix în ziua în care site-ul de comenzi anunță o nouă servită cu Dragnea, marii controlori tot minți de Gardă Financiară au, dar întreb și eu - deontologic - dacă jurnaliștii de oengeu au ceva de ascuns prin contabilitate. Altfel de ce se zbat ca homarii în fiertură?", a spus Ciutacu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.