Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, teorie INCEDIARĂ în cazul Hexi Pharma: perpectivă NEAȘTEPTATĂ

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu are o perspectivă total neașteptată în scandalul momentului, legat de Hexi Pharma și moartea lui Dan Condrea. Ciutacu susține că mulți pleacă după fentă, dar toată această diversiune este de fapt un război economic uriaș.

”Încă sunt sub impresia recitalului psihotic dat de fosta soție a celui mai celebru mort al perioadei. Oricât de cinic, securist și de grețos a fost (sau este, prin Venezuela, pe dreapta) Condrea, a distruge un business mare și multe locuri de muncă pe baza delațiunilor unei tulburate pe care o folosește din plin concurența Hexi e fie ticăloșie fără margini, fie iresponsabilitate vecină cu nebunia. În rezumat, povestea e următoarea: La reclamația unei firme FRANCEZE și pe baza delațiunilor unei tulburate psihic, s-a creat, mediatic, gogoașa isterică a marelui genocid din sănătate. Guvernul ROMÂNIEI a luat de bune analizele făcute unui laborator NEACREDITAT, confirmându-le pe cele făcute la cererea concurenței firmei incriminate. Și a decis, în aplauzele unor decerebrați care fug după prima fentă cu impresia că ei fac istoria, intitulați generația Facebook, eliminarea firmei ROMÂNEȘTI din piață și, evident, din existență; cu tot cu angajații ei condamnați la pieire profesională și, ulterior, umană. În beneficiul direct al companiei FRANCEZE, lucru vizibil de atunci pe SEAP. Acțiunea diversionistă a început după tragedia de la Colectiv și, cumva, în numele celor afectați de nenorocire. Nu vă întreb ce personaj, decorat de FRANȚA, a ajuns la butoane atunci, pentru că știu. La fel cum abia acum realizez că, așa tâmpițel cum părea el, Achimaș nu a demisionat de nebun de la Sănătate…

UPDATE: Mana are dreptate. Faimoasa zicere “Corupția ucide!” e perfect valabilă, dar nu ca slogan, ci ca amenințare”, scrie Victor Ciutacu, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.