Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a descoperit cea mai PERICULOASĂ meserie

VICTOR PONTA - ANDERS FOGH RASMUNSEN - BRUXELLES

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți seara, într-o conferință de presă la Bacău, că în opinia sa nu "există în prezent o funcție, o meserie mai periculoasă în România decât cea de primar".

El a spus că primarii sunt pasibili de pedeapsă penală penală pentru abuz în serviciu orice ar face.

Pătraru pleacă din TVR făcând acuzații grave: Iohannis a dat interviuri la TVR doar după ce...

"Dacă nu semnează un document, un contract, este abuz în serviciu. Dacă semnează, este abuz în serviciu. Ori asta explică blocajul din administrație, un blocaj peste care putem să trecem dacă am avea un guvern responsabil cu soarta țării. Chestiunea trebuie lămurită, dar nu prin ordonanță de urgență, care mai rău încurcă. Ia închipuiți-vă că dădeam eu ordonanță de urgență pentru a schimba Codul Penal și Codul de procedură penală. Păi ieșeau tinerii frumoși și liberi, se legau de Palatul Victoria. Când a dat doamna Prună ordonanță de urgență nu a mai zis nimeni nimic. Astăzi orice ai face este oricum abuz în serviciu, dacă ești de la PSD este interpretat. Dacă ești de la PNL în principiu scapi", a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Fostul premier a subliniat că e nevoie de legislația privind achizițiile publice și cea de clarificare a sintagmei de abuz în serviciu. "Cele două legislații privind achizițiile publice și lămurirea responsabilității celui care își asumă răspunderea, în speță primarii, sunt absolut necesare pentru că altfel nu cred că există o meserie mai periculoasă în România decât cea de primar. Nici scafandrii, nici aviatorii nu sunt în asemenea pericol cum este primarul", a mai afirmat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.