Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a RĂBUFNIT: 'Ei pregătesc 'TUNUL MILENIULUI''

pontaPSD

Victor Ponta a răbufnit din nou la adresa tehnocraților din guvernul condus de Dacian Cioloș. Fostul premier lansează o ipoteză incendiară și anume că tehnocrații ar pregăti ”tunul mileniului”. El vorbește despre un posibil ”jaf național aflat în plină desfășurare Codex Aureus”.

Ponta abordează recenta vizită a Ralucăi Prună la Alba Iulia, tocmai cand se judeca, la Curtea de Apel Alba Iulia contestatia impotriva deciziei ANRP, prin care celebra carte Codez Aureus nu a mai fost retrocedată. Conform ipotezei lui Ponta, ar urma o campanie de donație asemănătoare celei puse la cale pentru ”Cumințenia Pământului”.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

”DUPA "CUMINTENIA PAMANTULUI" TEHNOCRATII PREGATESC "TUNUL" MILENIULUI ?

Vreau sa va prezint in continuare cat mai clar si detaliat un nou posibil caz de jaf national care se afla in plina desfasurare - "Codex Aureus"! Pentru ca acum putem vorbi cu adevarat de o strategie bine pusa la punct - "pas cu pas"!

Deci Guvernul "Tehnocratilor" a dat in final 11 milioane de Euro bani publici pentru o opera de arta evaluata oficial la 5 milioane de Euro - asa s-a acoperit si faraonica operatiune de publicitate pentru Dacian Ciolos ( ca tot nu vrea sa faca politica)!

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

Nu va faceti griji - pana in 2019 nici DNA nici altcineva nu va investiga penal acest caz - dupa mai vedem.

Oricum faptul ca s-au facut de ras ramane ca proba a "competentei" si proiectelor "care trebuie continuate"!

Insa Romania inca mai detine opere de arta mult mai valoroase decat "Cumintenia Pamantului" - si ma gandeam cand vor fi si acestea "atacate"? Normal, pe final de mandat al "Tehnocratilor" .

Asa ca o stire recenta mi-a atras imediat atentia : Raluca Pruna (asistenta Monicai Macovei) a fost prinsa "dand tarcoale" la Alba Iulia !!! Cica sa o vada pe sotia Premierului Ciolos la un spectacol- dar sa vada si ce mai face "Codex Aureus", de ce nu se retrocedeaza mai repede!

Citește și: Serena Williams îi dă vestea anului Simonei Halep: Anunțul făcut de jucătoare

Pentru cei care cunosc mai putin despre cea mai importanta si valoroasa piesa artistica, stiintifica si istorica aflata (inca) in patrimoniul Romaniei aveti cateva date mai jos :

Pentru aceasta colectie unica si de o valoare aproape inestimabila "batalia" a inceput inca din perioada 1998-99. Si cum Statul Roman a refuzat sa o retrocedeze a fost actionat in judecata la CEDO de catre pretinsii proprietari - reprezentati de ..... ati ghicit Monica Macovei ( in calitatea sa de Prima Coada de Topor impotriva tarii noastre)! S-a retras din proces in 2004 ca sa devina Ministru al Justitiei pusa de Basescu- in aceasta calitate a introdus in Legea 247/2005 articole de natura sa ajute la retrocedarile operelor de arta aflate in patrimoniul national.

Este adevarat ca in 2012 CEDO a condamnat Romania - insa nu la retrocedare ci la plata unei despagubiri de 15.000 euro/ iar "Codex Aureus" a ramas in posesia Statului Roman .

Citește și: Miranda Kerr a fost atacată în casa sa: Un bărbat a fost împușcat, unul a fost înjunghiat

In 20 Septembrie 2015 ANRP transmite decizia legala conform careia SE RESPINGE CEREREA DE RESTITUIRE ! Am fost informat de conducerea ANRP si i-am felicitat pentru aceasta decizie luata in interesul Romaniei.

Iata insa ca au fost adusi la guvernare "Tehnocratii" / iar la Ministerul Justitiei a ajuns asistenta Monicai Macovei - care evident vrea sa duca mai departe treaba neterminata de "Maestra" ei ; dupa care sa plece inapoi la Bruxelles multumita.

Asa ca acum intelegeti interesul subit al Ministresei Pruna pentru "Codex Aureus" - tocmai cand se judeca la Curtea de Apel Alba Iulia contestatia impotriva deciziei ANRP! Asa ca sa nu va mirati daca o sa ne trezim ca apare o decizie prin care opera ajunge la "mostenitori" .

Citește și: Selena Gomez s-a internat într-un spital de nebuni

Si atunci va incepe noua campanie de donatii publice "Sa rascumparam Codex Aureus" / iar daca nu se strang banii se aloca de la Bugetul de Stat printr-o noua Ordonanta de Urgenta data de fostul si viitorul Prim Ministru Dacian Ciolos. Metoda e deja cunoscuta.

Acum intelegeti de ce Ciolos nu o poate demite pe Pruna? Si intelegeti de ce trebuie sa ramana Ciolos Prim Ministru cu sprijinul Alinei si Clotildei???

Daca ati inteles si nu sunteti de acord veniti pe 11 Decembrie si votati contra lor - altfel sa nu va plangeti ! Si vom spune "Ghinion".”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Elefanți salvați cu elicopterul și excavatorul după ce au rămas captivi într-un rezervor de apă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.