Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a scăpat de temuta flacără violet. Vrajitoarea Vanessa garantează PSD

flacara

Vrăjitoarea Vanessa dă asigurări că anul acesta flacăra violetă nu va mai influenţa rezultatele alegerilor. Este vorba de acea flacără violetă care în anul 2009 i-a atacat pe PSD-işti şi din cauza căreia aceştia au pierdut alegerile prezidenţiale. Viorel Hrebenciuc – şeful de campanie pentru PSD la alegerile prezidenţiale din 2009 - a venit la vremea respectivă cu o întreagă teorie despre flacăra violetă: cum că efectul maxim s-ar fi simţit doar în zilele de joi, iar pentru a nu fi „atacat energetic” trebuia să porţi ceva violet.

Într-un interviu acordat gândul, Prinţesa Magiei Albe, după cum se autointulează vrăjitoarea Vanessa - Prinţesa Magiei Albe, spune că, în cadrul unui eveniment organizat de PSD, a înlăturat tot răul pe care l-ar putea face această flacără violetă.

„Nu sunt membră PSD. Am fost invitată în calitate de vrăjitoare la alegerile PSD (nr. din 2010). A fost o discuţie şi ceva legat de flacăra violetă. Eu am fost invitată din partea unei persoane, pe care nu o să îi dezvălui numele. Am fost invitată acolo pentru a îndepărta orice energie negativă şi orice rău care ar putea să fie trimis din partea cuiva. Adică special pe subiectul flacăra violetă am fost acolo. Anul ăsta flacăra violetă nu va influenţa în niciun fel alegerile prezidenţiale”, spune Vanessa.

Mărturiseşte că nu se prea pricepe la politică, dar cu toate astea are o părere foarte bine construită despre fiecare candidat în parte.

“În primul rând, Monica Macovei este, pentru mine, în opinia mea, un candidat care nu ar avea ce să caute în scaunul de preşedinte. În opinia mea, Victor Ponta se deosebeşte faţă de toţi ceilalţi candidaţii şi prin faptul că este un candidat tânăr, dar nu numai asta este opinia mea. Mi se pare că ceilalţi candidaţi foarte mult pun emblema pe justiţie, mai mult decât pe ţară, mai mult decât pe învăţământ, mai mult decât pe sănătate, mai mult decât pe viitorul copiilor noştri care cresc în această ţară. Sunt foarte multe deosebiri între Victor Ponta şi ei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.