Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta adresează o întrebare incomodă pentru Dacian Cioloș: 'De câte ori, în 5 ani...'

facebook.com
Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta nu pierde niciun prilej să-i atace pe cei din guvernul tehnocrat. Social democratul îi face praf pur şi simplu pe oamenii lui Dacian Cioloş. Într-o postare pe facebook, Ponta le aminteşte oamenilor lui Cioloş faptul că nu au reuşit să absoarbă deloc fonduri europene.

Citeşte şi: IMAGINI ȘOCANTE cu parapantistul care a murit la Ghimbav: Cum a căzut de la înălțime / VIDEO

Ponta a preluat o postare a copreşedintelui ALDE, Daniel Constantin pe care le-o "prezintă" tehnocraţilor. "Prostia si incompetenta "tehnocratilor" e depasita doar de tupeul si nesimtirea lor! Poate explicatiile date de Daniel Constantin ii ajuta !!!

Dupa 9 luni de guvernare tenhocratii condusi de fostul Comisar European Ciolos nu sunt in stare sa invete diferenta intre banii de la Agricultura ( unde au luat 57 milioane de Euro dar nu au platit subventiile catre fermieri) si fondurile structurale si de coeziune - unde in 2016 va fi ZERO ABSORBTIE!

Si se ratoiesc la Comisarul European Corina Cretu desi ei cu mana lor au trimis la Comisie documentul oficial care prevede ZERO pt 2016! E clar ca sunt de le "Scoala Macovei" - adica incompetenta si prostia sunt depasite doar de tupeu si nesimtire!!! Bravo PNL - sustine-i in toamna ca sa fim siguri ca nu te voteaza niciun om de bun simt dinRomania!", scrie Ponta.

Citeşte şi: Gigi Becali îi dă sfaturi Elenei Udrea despre post: 'Are un corp frumos și smintește bărbații'

În final, Ponta îl ia la rost şi pe Dacian Cioloş. "Ps - o intrebare pt fostul Comisar European Dacian Ciolos - in mandatul sau de 5 de cate ori a fost criticat de un ministru de la Bucuresti? Ii spun eu - NICIODATA! Dar bunul simt nu se transmite din Guvern in Guvern/ nici respectul pt binele si interesul national!", a încheiat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.