Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță că IESE DIN JOC

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta telefon zambet

Victor Ponta face anunțul mult așteptat de către fanii PSD! Fostul premier a declarat că iese din jocul cu PRU și mizează totul pe o singură carte. Victor Ponta a declarat, luni seara, că va munci alături de social-democraţi pentru ca PSD să obţină un scor cât mai mare la alegerile parlamentare, reiterând faptul că s-a împăcat cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, iar în privinţa PRU nu va juca "la două echipe".

”Ce avem noi de împărţit între noi, împărţim între noi, dar eu vreau să ajut ca PSD şi ALDE cu un partid mai mic să aibă o majoritate lejeră. E nevoie de un partid naţionalist, dar nu extremist. Eu rămân la PSD. Ei au cresuct la 3% din cauza lor pentru politica lor.

Partidul sistemului anti sistem al lui Nicuşor Dan ală cu epoleţii. El se bate cu sistemul din interiorul sistemului.”, a declarat Ponta.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Scene incredibile între doi tineri, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Fostul premier a mai spus că nu ştie câte dintre partidele mici vor reuşi să treacă pragul electoral de 5%, menţionând însă că nu şi-ar dori ca PMP să ajungă în Parlament.

'Sincer, mi-aş dori ca domnul Băsescu să nu mai intre în Parlament, că parcă-i aşa, parcă-i un coşmar: iar te culci, iar îl vezi, nu mai scapă lumea de el. (...) Au făcut multe rele Iohannis şi Cioloş, dar le mai trebuie vreo 20 de ani ca să facă câte a făcut Băsescu. (...) E lider mondial', a mai comentat Victor Ponta.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

În plus, fostul lider PSD e de părere că o guvernare cu Dacian Cioloș e preferată de factori din afara țării.

”Domnul Cioloş a jucat alba-neagra azi în Parlament. E ceva mult mai grav. Anul viitor dacă nu se ia nicio măsură, scade de 3 deficitul. Biriş a căzut de fraier şi de aia a plecat. Pe 11 decembrie dacă câştigă doamna Gorghiu şi cu domnul Blaga şi PNL, rămân tehnocraţii. Dacă vor câştiga PSD şi ALDE, nu vor mai fi.

Pentru Franţa şi Germania e bine să rămână domnul Iohannis şi domnul Cioloş ca să facă toate manevrele.”, a adăugat Ponta.

Citește și: Vine APOCALIPSA: S-a stabilit data sfârșitului lumii / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.