Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță cine va veni în locul lui Liviu Dragnea: 'E foarte eficient' / VIDEO

ponta

Victor Ponta a oferit un alt fel de interviu pentru Antena 3! Ponta a vorbit cu Felix Rache pe diferite teme și a arătat că poate să aibă și umor. Liderul PSD a abordat subiecte politice și a oferit și câteva informații ce pot fi extrase și folosite pentru un plan politic. Astfel, Ponta spune că dacă Liviu Dragnea s-ar retrage de la șefia PSD, Vasile Dâncu i-ar putea lua locul. Un alt detaliu interesant e acela că Ponta a vrut să-și dea demisia din funcția de premier chiar din seara în care Bucureștiul a fost luat cu asalt de către protestatari după tragedia din clubul Colectiv.

”Nici tu nu vei reuși să-l faci amuzant pe Klaus Iohannis. Crin Antonescu are un super-umor. Cel puțin, în politică, nu m-am amuzat cu nimeni cum a fost cu Crin în campanii, în sensul bun.

N-ar fi rău ca Vasile Dâncu să fie urmașul lui Liviu Dragnea, e foarte eficient.

Citește și: Klaus Iohannis se implică în scandalul ofițerilor acoperiți declanșat de Victor Ponta: Prima reacție

Și eu îl plac pentru că a anunțat că fiind bucureștean ne-a făcut o favoare ca să candideze. De când am aflat că mi-a fost dat cadou de PNL ca să candideze, dorm mai bine. Mă gândeam noaptea ce cadou aș putea primi, și e Predoiu cadoul. Vine unul care salvează Bucureștiul, după ce unul a zis că ne-a salvat de ruși. (n.r. aluzie la Klaus Iohannis care a spus că a salvat România de ruși).

Eu, când am auzit oameni în stradă strigând ”Criminalul!”, i-am zis lui Gabriel Oprea: ”Bă, plecăm!”. Am vrut să plecăm în seara aia, dar trebuia să vorbesc cu mama. Gabriel Oprea are coloană de toate feluri. Nu a avut coloană cum are cel care blochează traficul vinerea. Așa ceva nu s-a mai văzut.

Casa lui Iohannis e frumoasă, merită banii. Ar putea să dea la refugiați, că are de unde. Băsescu, din câte știu eu, a dat doar un cap în gură, în Crângași.”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Citește și: Fostul ministru al Energiei din Guvernul Victor Ponta a ieșit de la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.