Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță dosar nou pentru Klaus Iohannis: Cine i-l poate face

Victor Ponta dă de pământ cu Klaus Iohannis. Fostul premier îl loveşte extrem de dur pe şeful statului şi îi transmite că şi acesta va avea parte de dosare penale după ce îşi va termina mandatul de preşedinte.

Citeşte şi: Elena Udrea, noi dezvăluiri incendiare despre DNA: 'E foarte grav ce se întâmplă'

"Domnul Iohannis face aceeaşi greşeală ca şi domnul Băsescu. În 2015 am avut eu dosar, apoi domnul Tăriceanu. Te bucuri de beţia puterii. Adversarii politici au probleme penale, iar următorul îi va face dosar lui. Cu casa, cine ştie mai ce altceva. Nu a încetat. Cineva trebuie să rupă acest lucru cu dosarele făcute adversarilor politici. Nu e vreun politician înrăit Titus Corlăţean. E un funcţionar înalt, cum să îi faci dosar penal. El a răspuns cu funcţia, eu cu pierderea alegerilor. Domnul Iohannis trebuia să îl decoreze, nu să îi facă dosar penal pentru că eu am pierdut alegerile. A greşit Iohannis. Trebuia să spună că el blochează justiţia. E ultima persoană care poate să dea lecţii sau indicaţii.", a tunat Ponta la RTV.

Citeşte şi: Bătaie între interlopi în Bucureşti: Mai multe persoane au fost împuşcate și înjunghiate

Fostul premier la ironizat pe şeful statului pentru problemele pe care acesta le-a avut cu premierul Bulgariei. "Când vorbeşte, spune prostii foarte mari sau se face de râs ca în Bulgaria. A fost ca un clovn european. 100% a fost vina lui. Nu ştiu cine i-a făcut punctajul. Mai gândeşti şi cu mintea ta dacă o ai. Nu te duci să îţi iei palme peste ochi şi pe urmă să spui că nu e aşa. Dacă ai stat toată viaţa la Sibiu sau la Florida, te duci în Bulgaria şi te faci de râs.", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Traian Băsescu aruncă NUCLEARA: Ce documente a prezentat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.