Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță schimbarea lui Liviu Dragnea: Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al PSD

ponta dragnea

Victor Ponta anunță că Liviu Dragnea va fi schimbat din funcția de președinte al PSD. Conform fostului lider al social-democraților, Dragnea va fi înlocuit de Mihai Tudose. Ponta a explicat, la Antena 3, și cum se va produce totul și a anunțat și că Dragnea nu va scăpa de dosarele făcute de DNA.

”E păcat de votul din decembrie. Se puteau lua măsuri bune de sistem politic. Nu are nevoie Liviu Dragnea să îl scape de dosar, nu pentru asta s-au câștigat alegerile. S-a pierdut o mare parte din încredere. Va fi foarte greu de făcut ce s-a promis. Lumea și-a dat seama că promisiunile nu vor fi onorate. Eu nu mai sunt membru PSD. Am făcut politică doar în PSD, timp de 16 ani. Îmi pare rău că mi-am pierdut calitatea de membru, dar nu îmi pare rău că am votat la moțiune.

Citește și: Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

Sunt două moduri total greșit de a conduce un partid, samba braziliană și ruleta rusească. Toate lucrurile astea, cu porci, cu Brazilia, afectează PSD, nu doar pe Liviu Dragnea.

Dragnea vrea să conducă el guvernul. Pe Mihai Tudose nu mai poate să-l schimbe, e foarte probabil ca el să preia conducerea PSD. El va prelua partidul, e invevitabil. Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% şi liderul are 15%, adică nu merge chestia asta. Pe Tudose nu mai poate să-l dea jos Dragnea. A putut cu Sorin Grindeanu, dar acum nu mai poate. Dacă ar veni Dragnea să zică să facem o moțiune împotriva lui Tudose, lumea i-ar zice: ”Băi, mai lasă-ne!”. A făcut bine că l-a schimbat pe șeful ANAF.

Eu nu am un război personal cu Liviu Dragnea. El m-a înșelat, dar nu doar pe mine, ci pe mulți din PSD, care sunt foarte dezamăgiți. Domnul Dragnea vrea să se salveze doar pe el. Nu îl interesează nici viața mea, nici a altuia. Eu cred că nu se va salva nici pe el. Dragnea era un foarte bun număr 2, un catastrofal număr 1.”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Citește și: Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.