Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac dur la adresa liberalilor: Ce spune despre Ludovic Orban

nineoclock.ro
ponta

Deputatul PSD Victor Ponta a participat, vineri seara, la o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa sprijinul acordat candidatului organizaţiei municipale, deputatul Florin Tătaru, la Primăria municipiului Baia Mare.

 

Victor Ponta a ţinut să fie alături de Florin Tătaru care în anul 2011 a fost primul câştigător din partea USL pentru un mandat parlamentar în judeţ.

 

"Deşi nu ne-am văzut în ultimele şase luni, vreau să recunosc, uneori v-am mai dus dorul, uneori, dar nu la toţi, dar la cei mai mulţi ! Vreau să mulţumesc celor din Maramureş care mi-au fost alături şi la bine şi la rău. Şi în momente foarte frumoase cum a fost în 2011, când nimeni nu avea curaj să candideze că era perioada ca şi acum, cu teroare, cu frică, cu dosare şi atunci Florin Tătaru şi cu toată echipa de aici ne-am zbătut şi am obţinut, dacă ţineţi minte, prima victorie a USL-ului. Aici a fost, la Baia Mare ! Şi în momentul 2012 şi după aceea în 2014, cu bune, cu rele (...), iar când am auzit că Florin Tătaru candidează la primărie, i-am spus că vin din toată inima să-l susţin. Nu ştiam atunci, cum nu ştia nimeni, ce probleme o să aibă dl. Cherecheş (fostul edil al oraşului, reţinut de DNA pentru mită, n.r.), şi îmi pare rău de problemele pe care le are. (...) Numai proştii şi ticăloşii, care sunt din păcate mulţi în actualul PNL, se bucură că cineva are un dosar penal sau e arestat", a spus Victor Ponta.

 

Acesta a ţinut să arate că într-o situaţie stânjenitoare se află şi fostul candidat pentru primăria Bucureştiului Ludovic Orban, care se bucura când cineva din lumea politică avea dosar penal. "Îmi aduc aminte cum se bucura dl. Orban Ludovic când avea cineva un dosar şi aşa i s-a întâmplat şi lui. Nu mă bucur deloc de necazul d-lui Cherecheş, îmi pare rău pentru asta", a remarcat Victor Ponta.

 

Deputatul social-democrat s-a arătat încrezător în echipa PSD Maramureş şi în candidatul pentru Primăria municipiului Baia Mare, Florin Tătaru.

 

"Cred, şi tocmai că mă cunosc de mult timp cu toată lumea de aici, cred că Baia Mare are nevoie de mai puţin populism ca până acum, are nevoie de mai puţin oportunism decât până acum. Când sari dintr-o barcă în alta foarte rapid, la un moment dat cazi între bărci. Şi are nevoie de mult mai multă seriozitate, cred că Florin, alături de consilierii locali ai PSD, ai ALDE, ai UNPR, cu care am făcut echipă şi la nivel naţional, poate să fie un asemenea primar pentru Baia Mare şi cred că la Consiliul Judeţean, de asemenea, cu Gabi Zetea, echipa de consilieri judeţeni, se poate face mult mai mult. Eu, într-un fel sunt şi un pic vinovat faţă de Maramureş, mult vinovat, pentru că atunci, pentru ideea frumoasă de USL, am sacrificat într-un fel PSD la Maramureş! Şi, cred că e momentul să le cer scuze pentru asta. Aşa se întâmplă întotdeauna când vrei să faci ceva mare, faci şi lucruri rele la nivel mai mic. (...) Îi susţin pe toţi candidaţii PSD de aici din Maramureş, că ei sunt cu siguranţă cei care pot să facă lucruri bune pentru Baia Mare şi pentru Maramureş", a declarat Victor Ponta.

 

De asemenea, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a remarcat numărul apreciabil de candidaţi aflaţi la prima lor testare electorală. "Am încercat să facem din partea PSD Maramureş o listă echilibrată, o listă cu oameni cu multă experienţă, dar şi foarte mulţi oameni tineri, respectiv un procent de peste 47% de oameni noi care candidează pentru PSD Maramureş la aceste alegeri. (...) Până la urmă acest lucru l-am învăţat eu personal de la Victor Ponta, pentru că în 2004 am învăţat că atunci când promovezi tinerii, creezi noi generaţii, oameni care pot să facă o politică aşa cum şi-o doresc oamenii" a declarat preşedintele PSD Maramureş.

 

La conferinţa de presă au participat o parte dintre parlamentarii PSD Maramureş, candidaţii pentru CJ şi o parte dintre candidaţii pentru primăriile din judeţ. După conferinţa de presă, deputatul Victor Ponta a avut şedinţă de lucru cu cei prezenţi în sediul PSD, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.