Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dacian Cioloș: Minte ca Băsescu

ponta stiripesurse

Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur, pe pagina de Facebook, după ce Dacian Cioloș a declarat, joi seara, că Guvernul Victor Ponta nu a pregătit proiecte pentru a permite absorbţia în acest an a fondurilor europene şi că „a înghiţit pe nemestecate” mai multe condiţionalităţi ex-ante, aşa cum le-au dat cei de la Comisia Europeană.

Victor Ponta i-a solicitat premierului să dea „un singur exemplu de conditionalitate "ex ante" pe care nu trebuia sa o "inghita" Romania de la Comisia Europeana”.

Cultul personalității capătă forme INEDITE în Rusia: Mâncați ca Putin!

Draga Dacian - poti sa dai te rog un singur exemplu de conditionalitate "ex ante" pe care nu trebuia sa o "inghita" Romania de la Comisia Europeana ? Poti sau nu ? Daca nu poti inseamna ca MINTI ca Basescu si esti demagog ca Ghinea "al lui Soros"!

Singurul lucru pe care l-a inghitit Romania de la Comisia Europeana a fost persoana ta - dar sa speram ca dupa 11 Decembrie romanii vor indrepta aceasta greseala facuta de Iohannis!

Las la o parte faptul ca dupa ce ai stat 5 ani la Bruxelles cu 30.000 de Euro / luna salariu si dupa ce incasezi si acum un "ajutor social" de 8500 euro/ luna ar trebui sa stii ca niciun Prim Ministru din Uniunea Europeana nu a negociat vreodata conditionalitati "ex ante" ( acestea fiind chestiuni tehnice discutate doar la nivel de functionari - asa ca tine)!”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.

Dacian Cioloș nu a dat curs solicitării, iar Victor Ponta a revenit cu o nouă postare, spunând că „ramane cum am zis "Minte ca Basescu”.

#RomaniaAdevarata / azi Bucovina / nu este Romania lui Klaus, Julien, Clotilde si Soros!

Poporul are intotdeauna dreptate!

Ps - am asteptat degeaba sa raspunda Dacian Ciolos Soros la intrebarea din postarea de mai jos - ramane cum am zis "Minte ca Basescu"”, a continuat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.