Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ATAC DUR la adresa lui Iohannis și a lui Cioloș

gov.ro
ponta

Fostul premier Victor Ponta a lansat, sâmbătă seara, un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și la adresa guvernului tehnocrat, susținând că în România există un război intern.

„În România, parcă nu se întâmplă nimic. Singura noastră preocupare este nu știu ce a mai zis nu știu care ministru. Eu încerc să atrag atenția (…) că sunt schimbări fundamentale. E prima dată când România, după foarte mulți ani, nu mai are niciun vecin care să zică: e prietenul meu, mă bazez pe el orice ar fi. Ori mie mi se pare foarte grav, pentru că este vorba de viața noastră, a tuturor. Asta vreau să atrag atenția, dar nu-l aud vorbind nici pe domnul Iohannis, nici pe domnul Cioloș, nici pe domnul ministru de externe. Nu l-am mai auzit pe domnul Comănescu vorbind de anul trecut, din decembrie. Ori mie mi se pare foarte grav”, a declarat Victor Ponta la România Tv.

Incident RUȘINOS la Jocurile Olimpice. Un judoka egiptean și-a SFIDAT adversarul israelian

Întrebat cum s-a ajuns la această situație, Victor Ponta a declarat:

„Prin niște lucruri care s-au întâmplat în timp și despre care eu am fost informat ca prim ministru. Primeam niște note foarte bune de la SIE cât a fost domnul Meleșcanu și după aceea. Niște fenomene pe care analiștii le-au studiat: ce se întâmplă cu Turcia, ce se întâmplă cu Bulgaria, cu Ungaria și niște evenimente pe care nu le-a anticipat nimeni. (…) Ori mie mi se pare că noi în România suntem preocupați de ce se întâmplă la noi, cine cu cine se mai ceartă, ce a mai zis politicianul x despre politicianul y. Nu ne uităm deloc ce se petrece în jurul nostru”, a continuat acesta.

Fostul premier a continuat, acuzând Guvernul Cioloș pentru măsurile economice și a declarat în stilul său caracteristic că „nu trebuie să căutăm vreun dușman din afară, că noi îi avem în interior”.

„ (…) După ce am luat 5 miliarde de euro, anul trecut, din fonduri europene, anul acesta luăm zero. După ce vedem că măsurile economice pe care le-am luat ne-au adus pe primul loc la creștere economică... Nu știu dacă ați remarcat, dar orice țară din Europa, care ar avea creștere economică de 4-5%, s-ar lăuda peste tot. Noi suntem singurii care, după ce s-a dat anunțul Eurostatului, am început: domne’, e foarte rău, nu e bine. Noi nu trebuie să căutăm vreun dușman din afară, că noi îi avem în interior”, a spus acesta.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.