Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atacat DUR: 'De când a fost prins Ghiță, nu-l mai țin nervii'

ponta ghita

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, lansează miercuri un atac la adresa fostului premier Victor Ponta, despre care spune că „de când a fost prins Sebastian Ghiță, nu-l mai țin nervii”. Reacția lui Turcan vine după ce Victor Ponta a criticat-o pentru discursul susţinut ]n Parlament privind înființarea unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009.

„De când a fost prins Sebastian Ghiță, pe Victor Ponta nu-l mai țin nervii. Știe că vom afla adevărul despre sistemul paralel de putere din care a făcut parte atâția ani. Și mai ales despre banii făcuți de acest sistem de putere.

Colaboraționistul Ponta se teme și să nu se afle adevărul despre rolul jucat de domnia sa în alegerile din 2009. Dar cel mai important lucru e că nici Victor Ponta nu va scăpa de o comisie parlamentara de anchetă. Pentru că trebuie să aflăm adevărul despre cum s-a ajuns la ștergerea datoriilor Rompetrol. Mai știe cineva câți bani au ajuns în celebrul fond de dezvoltare cu fonduri din Kazahstan, pe care l-a anunțat Victor Ponta ca justificare pentru ștergerea datoriilor?”, scrie Turcan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.