Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Băsescu se laudă cu ce am realizat eu și Tăriceanu

tariceanu ponta

După conferința de presă în care Traian Băsescu a spus cât de bine a condus România și câte progrese am făcut cu el președinte, Victor Ponta i-a oferit o replică. Premierul zice că Băsescu se laudă cu realizările făcute de el și de Călin Popescu Tăriceanu la conducerea Guvernului.

”Multumesc Dlui. Basescu pt faptul ca macar la final de mandat ( sau mandate) incearca sa explice ce lasa in urma dupa 10 ani! Ca orice bilant personal este subiectiv, aratand in special partile pozitive si ascunzand cele negative. Dar e bine ca macar acum recunoaste si se lauda cu meritele Guvernului ( Tariceanu si Ponta in special) in dezvoltarea economica si sociala, uitand insa sa aminteasca de suferintele cumplite din 2010-2011!

Fara a incerca niciun fel de polemica am convingerea ca fara scandal, dezbinare si clientelism Romania ar fi putut fi mult mai bine , aproape de nivelul Poloniei macar!

De maine avem o mare oportunitate ( pe care nu am avut-o in ultimii 10 ani) - sa aratam in 2015-16 ce multe putem face prin dialog, respect, toleranta si colaborare. In ce ma priveste cu siguranta asta voi incerca.”, e mesajul lui Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.