Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta confirmă radiografia DEZASTRULUI din PSD

ponta nastase

Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, distribuie o radiografie a PSD făcută de fostul premier și lider al partidului, Adrian Năstase. Năstase susține că PSD este un partid fără busolă în domeniul justiției, iar numirea unui ministru tehnocrat la Ministerul Justiției nu ar face altceva decât să pună la dispoziția președintelui Klaus Iohannis acest minister foarte important.

Citește și: Avertisment din partea lui Adrian Năstase pentru PSD: Cum s-ar putea pierde guvernarea

Citește și: Cât de bogat este, de fapt, senatorul cunoscut drept 'Drujba lui Dumnezeu'

Citește și: PNL se implică în scandalul Codurilor Penale: 'Elaborăm un proiect'

Citește și: Ce ar spune oficialii de la Bruxelles despre Sorin Grindeanu: Dezvăluiri despre Guvern

”Are rost sa va spun ca eu consider ca AN are dreptate?? Pai chiar cred ca are!”, scrie Victor Ponta, care apoi distribuie textul de pe blogul lui Adrian Năstase.

În opinia lui Adrian Năstase, PSD nu are formulată o ''politică relativ coerentă'' în domeniul justiţiei, iar lipsa unor abordări clare a creat 'marea brambureală' din domeniul penal. "Este clar că PSD, în momentul de faţă, nu are formulată o politică relativ coerentă în domeniul justiţiei. Are, la nivelul unora dintre membri, un fel de impulsuri personale, cenzurate apoi, rapid, de liderii partidului. Sau are propuneri intempestive, punctuale, identificate, pe drept sau pe nedrept, a fi în folosul unora dintre lideri. Lipsa unei abordări clare în acest domeniu, spre deosebire de domeniul fiscal sau de cel social, a creat 'marea brambureală' din domeniul penal (spre exemplu 'uite abuzul în serviciu, nu e abuzul în serviciu'). În plus, zeci de texte ale Codului penal, declarate neconstituţionale, au rămas în stand-by. E destul de clar, 'vânătoarea de vrăjitoare' în domeniul luptei anticorupţie a creat multe pagube colaterale în ceea ce priveşte funcţionarea administraţiei, iniţiativa şi procesul de decizie la nivelul liderilor politici sau în ceea ce priveşte capacitatea capitalului românesc de a concura capitalul străin în România. În plus, ea a oferit prilejul Uniunii Europene să cenzureze statutul şi fondurile disponibile pentru ţara noastră, invocând chiar autoflagelarea noastră, prefăcându-se că nu înţelege că este vorba, în principal, de o luptă pentru putere", mai spune fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.