Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, criticat dur: 'Se agită ca o muscă zăpăcită'

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta serios ingandurat

În PSD nu e deloc linişte, iar jocul lui Victor Ponta cu cei de la PRU nu ar fi deloc pe placul colegilor. O spune Stelian Tănase care devoalează toate jocurile din interiorul social-democraţilor. Jurnalistul îl atacă dur pe fostul premier şi dezvăluie tot ce se întâmplă în PSD.

Citeşte şi: După Traian Băsescu, și tehnocrații sunt în război cu mămicile: 'Indemnizațiile sunt prea mari'

"Ne-am obișnuit să ne uităm în curtea PNL și să vedem disensiunile de acolo. Ce zice Blaga, ce nu zice Gorghiu, lupta pe posturi dintre pedeliști și liberali. Uite că și la PSD se intimplă lucruri de același gen și ele au degenerat in ultima săptămînă cu repeziciune. Deși PSD este un partid disciplinat, unde nimeni nu vorbește neintrebat, scandalul a transpirat. Dragnea s-a impus ca lider absolut, și nu iese nimeni din front. Toți asteaptă cuminți să ii pună pe liste pentru parlamentare, așa ca nu îi suflă în ciorbă.", spune Tănase într-un editorial scris pe propriul blog.

Citește și: REVOLTĂTOR Un rom e botezat, în scutece, la 30 de ani, într-o biserică: Reacția Patriarhiei Române / VIDEO

Şi asta nu e tot. Stelian Tănase spune că tot ce se întâmplă în acest moment în PSD se datorează lui Victor Ponta. "Zîzania vine de la fostul lider PSD și premier Victor Ponta care de la o vreme – cum imi spunea recent un pesedist – se agită ca o muscă zăpăcită într-un pahar. Ponta nu îți găsește liniștea, dă zilnic declarații belicoase sau bascălioase, se bagă in vorbă, afișeaza diferite măști- de copil cuminte sau de lider radical pus pe fapte mari. Apare la televizor, scrie pe facebook mai ales. Presa, in căutare de subiect de prima pagina, il preia neconditionat. Obiectiv vorbind el joacă acum contra PSD prin tot ce face. Lucrează împotriva lui Dragnea mai ales pe care nu il are la lingurică în ciuda declarațiilor fraterne. Ii plătește lui Dragnea niste polițe pentru faptul că după plecarea sa de la șefia PSD&Guvern oamenii lui au fost hăituți și înlăturați de oamenii lui Dragnea de peste tot. Tema este simplă – ce rol mai are Victor Ponta în PSD ? Să i se dea un loc de deputat nu e mare scofală, dar va fi izolat în partid, un neica-nimeni fără influență. Nu își dorește asta, evident. Asa a apărut animația asta la comandă = PRU – un partid nationalist, autoritar, de dreapta, care incearcă să profite de incordarea climatului internațional. E un partid pro-rus. Cițiva dintre apropiații lui Ponta,

Citește și: O fetita de 8 ani a fost arestata pentru LESBIANISM

Sebastian Ghiță, Mirel Palada etc. au trecut cu arme si bagaje in partidul-bidon al lui Bogdan Diaconu să îi pregatească un covor roșu lui Ponta. Pentru Ponta nu contează ce partid, de dreapta, de stinga, daca e social- democrat sau naționalist – să fie și el lider si să fie băgat in seamă. Normal, Dragnea și Ponta care nu isi vorbesc de trei luni, au intrat in coliziune. Ponta acum este pentru Dragnea&Co un veritabil trouble-maker, un cui in talpă. In atari condiții Ponta – lăsat în șomaj tehnic – a făcut lipitura cu PRU. partid aflat in partea opusă a eșicherului politc. Îți vrea jucăria lui, nu vrea să stea in tribune să se uite la meci. Problema lui Dragnea este – cîți trage Ponta după el dacă pleacă!? Cite procente ia din scorul PSD!? Ce efect va avea ruptura asupra electoratrului pesedist ? Dacă poveste asta între Dragnea și Ponta iese prost, Dragnea va plăti și el. La o adică va fi el scos din joc, mai ales in cazul unui eșec la alegeri și a trecerii PSD in opoziție. Așa că Ponta joacă tare, la rupere de glezne. La șantaj!", mai spune jurnalistul.

Citește și: Ce le-a scris Steve Irwin părinților săi înainte să moară / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.