Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dă de pământ cu ei: 'Distrug şi pleacă'

facebook.com
Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta, îi face praf pe tehnocraţii lui Dacian Cioloş. Ultima declaraţie a ministrului Comunicaţilor, Marius Bostan l-a scos din minţi pe Ponta care a avut o postare furibundă pe facebook.

"Credeți că îi pasă?! Sau credeți că îl schimbă Dl. Cioloș (care nu l-a schimbat pe Irimescu de la Agricultură nici când a votat Parlamentul moțiunea contra lui)? Ei sunt "tehnocrați" - ce treabă au ei cu Constituția României, cu copiii din România, cu profesorii din România și în general cu România?! Niciuna! Au venit, distrug și pleacă!

Citeşte şi: Consiliul Concurenţei intervine pe piaţa hypermarketurilor: Decizie importantă a instituţiei

PS - anul trecut Ioan Rus a demisionat în aceeași zi pentru o declarație nefericită, scoasă din context (nu fascistă, nu împotriva Constituției )! Azi lui Bostan cât și altor catastrofe care ocupă funcții de miniștri nici nu le pasă - ei au "protecție"!", a tunat fostul premier pe facebook.

Ministrul Comunicațiilor Marius Bostan a afirmat marți, într-o conferință, că unii profesori își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate. "Eu văd părinții la școală. Eu sunt părinte. Jumătate dintre ei nu se interesează, nu cer calitate profesorului. Profesorii au salarii mici. Nici în partea cealaltă nu se cere calitate. Unii profesori pur și simplu își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici. Domnule, mergi acasă, dă-ți demisia. Dar nu să îți bați joc de viitorul copilului. Justificarea că "am salariu mic" e o imbecilitate. Am salariu mic, îmi dau demisia, mă apuc de altă muncă dacă nu îmi place meseria asta. Vorbele mele poate sunt brutale. Dacă fiecare părinte ar plăti 100 de lei pe lună, nu mult, ceva simbolic, dar să simtă că nu e gratis", a spus Bostan.

Citeşte şi: O cântăreaţă celebră, a fost ruptă în bătaie în Parcul Cişmigiu: Imaginile sunt HORROR / VIDEO

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.