Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta devoalează gravele probleme ale României: Fostul premier îşi mitraliază adversarii

facebook
victor ponta

Fostul premier, Victor Ponta face o "radiografie" tristă a României care a rămas repetentă la capitolul infrastructură şi se pare că nici nu are gând să facă paşi înainte. Ponta îl laudă pe preşedintele Turciei, Recep Erdogan care în doar trei ani a reuşit să construiască un pod peste Bosfor, în timp ce România nu a făcut nimic după Revoluţie. Social-democratul nu a ratat şansa de a-i înţepa şi pe duşmanii săi politici, Traian Băsescu şi tehnocraţii.

Citeşte şi: Veste uluitoare a specialiștilor: Posibil leac pentru hepatita B

"In doar 3 ani Turcia a mai construit un pod gigant peste Bosfor , la Istanbul, legand Europa de Asia / cu razboi la granita, atentate teroriste si tentativa de lovitura de stat ! De 12 ani noi nu reusim sa legam printr-o autostrada Transilvania de restul Romaniei / nici Pitesti-Sibiu, nici Comarnic-Brasov si nici Iasi - Targu Mures!!! A incercat Adrian Nastase in 2004 - a venit Basescu in 2005 si a oprit tot dupa ce strigase isteric ca Prim Ministrul Frantei "a venit sa isi ia tainul" si ca Autostrada Transilvania ( semnata cu americanii de la "Bechtel") este "o mare hotie! Proiectele au cazut si Nastase a fost bagat putin la inchisoare!

Citește și: Toți românii născuți înainte de 1990 trebuie să facă acest test medical: Ce boală ar putea avea

Tariceanu si Boc au vrut sa faca dar nu au reusit sa semneze nimic! Eu am terminat negocierile cu Vinci- Strabag (cele mai mari Companii de autostrazi din Europa) gata de semnare dar s-au opus Basescu si PNL strigand ca de obicei ca este "o mare hotie"! Iar in 2015 un puternic reprezentant al Sistemului i-a spus direct Ministrului Transporturilor ca "cine semneaza vreo asemenea autostrada va ajunge in puscarie"! Dacian Ciolos si Guvernul Tehnocrat stau de aproape 1 an fara sa miste o hartie din Master Planul de Transport si fara sa semneze macar 1 contract de 1 km!!! Asa ca pot sa stea linistiti, nu patesc nimic .

Vine 2018 - 100 de ani de la Unire/ si Transilvania este tot mai legata de Viena si Budapesta si tot mai departata de Bucuresti si Iasi! Credeti ca asta e doar o intamplare, o slabiciune a noastra, chiar nimeni nu poate sa faca in 12 ani ce au terminat turcii in 3 ? Sau e o Strategie mai mare decat noi - si Basescu si altii doar isi joaca rolul de "sabotori" pe care l-au primit in aceasta Strategie?", a scris Ponta pe facebook.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Vladimir Putin: Ce ar fi făcut președintele Rusiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.