Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dezvăluie o conversație cu Klaus Iohannis: 'I-am spus că o să-i fie bine'

ponta iohannis

Fostul premier Victor Ponta a reafirmat, luni, că şeful statului, Klaus Iohannis, a folosit ''nişte morţi nevinovaţi pentru a-şi pune guvernul său'', adăugând că preşedintele va continua să scadă în sondaje, pe fondul activităţii ''proaste'' a Executivului.

"Singurul moment peste care nu am putut să trec a fost momentul în care domnul Iohannis a folosit nişte morţi nevinovaţi, nişte oameni care au murit nevinovaţi, pentru ca să îşi pună guvernul său. E o chestiune pe care eu sunt convins că o va plăti la un moment dat. Să te foloseşti de moartea unor oameni pentru o funcţie ... Nu există nicio funcţie care să merite să foloseşti moartea unor oameni. Domnul Iohannis, care în week-end nu lucrează, care este cel mai avantajat bugetar, cu cel mai mare salariu şi cu cel mai puţin timp de lucru, în sâmbăta şi duminica aia a lucrat împotriva Guvernului", a spus Ponta.

Citește și: Ea e topmodelul care și-a ucis iubitul milionar: De ce l-a împușcat / FOTO

El a relatat o discuţie avută cu preşedintele Iohannis căruia i-ar fi spus că în mandatul său de premier ''are cine să guverneze''. "În ianuarie 2015, la o primă întâlnire cu domnul Iohannis, exact aşa i-am spus: 'Domnule preşedinte, am participat, am candidat, aţi câştigat. N-am ranchiună şi nu am niciun fel de lucru cu care rămân. Cât voi fi eu prim-ministru, o să vă fie bine şi dumneavoastră, că are cine să guverneze ţara şi dacă se întâmplă ceva daţi vina pe mine. Când nu o să mai fiu eu prim-ministru, o să vedeţi dumneavoastră ce înseamnă'. Anul trecut, în noiembrie, era la 60% încredere domnul Iohannis, acum e la 30 şi cred că se va opri pe la 10. Dacă nu a vrut să mă asculte, aşa îi trebuie", a spus Victor Ponta.

Pe de altă parte, el a reafirmat că nu îşi doreşte să devină preşedintele Camerei Deputaţilor, că nu are în vedere "să fie urmaşul domnului Zgonea". "Să fiu urmaşul domnului Zgonea? Nu", a precizat Ponta, adăugând că alegerile parlamentare îl vor regăsi tot în postura de "renumit deputat de Gorj".

Citește și: BARBARIE în România! Câini băgați în lada frigorifică pentru a fi uciși / VIDEO

"Stau un pic mai retras, aşa. Îi mai lăsăm şi pe alţii să îşi ia gloanţele, nu doar noi. Sunt un criminal periculos care acum 11 ani am plătit 51.000 de lei, n-am plătit, habar n-am ... E o poveste ... Până nu îmi rezolv această problemă îmi stă bine unde sunt, deputat de Gorj", a conchis Ponta, scrie agerpres.ro.

Citește și: A fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru că a pierdut o sarcină: Cum a fost salvată după 5 ani de detenție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.